Wysłany: Sob Maj 19, 2007 12:18 FORUMOWE OSCARY - Edycja I 2006
Zabawa ta była już raz na naszym forum, jednak była nieudolnie przeprowadzona i nic się z niej nie dowiedzieliśmy Proponuję uznać to za pierwszą i może nie ostatnią edycję tej zabawy Teraz znamy się dłużej, lepiej i łatwiej bedzie głosować. Ale do rzeczy.
W każdej kategorii wpisujecie usera, który wg was najbardziej do niej pasuje. Po jakimś czasie (dajmy na to koniec maja) podliczę głosy i poznamy "naj" w każdej kategorii Nie można głosować na siebie
Mile widziane uzasadnienie
1. Ulubiony user
2. User z największą wiedzą piłkarską
3. Najaktywniejszy user
4. Użytkownik z najwiekszym poczuciem humoru
5. Użytkownik zakładający najciekawsze tematy
6. User zakładający najgłupsze tematy
7. Największy sztywniak na forum
8. Najlepszy kolekcjoner
9. Najbardziej agresywny user
10. Uzytkownik posiadający największe umiejętności w prowadzeniu kulturalnej dyskusji
11. User którego najbardziej chciałbyś poznać
12. Najbardziej nielubiany user
13. Najbardziej szanowany user
14. Najbardziej kontrowersyjny user
15. Największy nabijacz postów
16. Najbardziej pomocny user
17. Ulubiony administrator
18. Ulubiony moderator
19. Twój przyjaciel na forum
Pozdrawiam i zapraszam do głosowania
Prawdopodobne nagrody - imienne sygnatury w takim stylu:
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 21:06
1. Chyba najtrudniejszy wybór z wszystkich punktów ... Jednak pod dłuższych przemyśleniach postawię na Maniego - dużo pisze, ma fajne, ciekawe pomysły, jest za Wisłą i Barcą :evil: i w ogóle to fajny z niego gość
2. Nie wiem... Postawię na Maniego
3. Zdecydowanie Mani
4. Robak
5. Postawię na Michaela900
6. Cristiano2006
7. Hubert90 :evil:
8. Buba - lots of autographs
9. Kamil_Pycio/Witajcie/aaa...:P
10. Michael900
11. Kris_bz
12. Kamil_Pycio - za dużo razy mi się naraził...
13. Hubert90 - ma takie grafy, co nikt takich nie ma i nie wiadomo jak zdobywa adresy :D:D
14. Cristiano2006
15. Lukasek92
16. Ja bardzo rzadko pytam o pomoc , ale jeśli chodzi o sprawy forumowe to postawię na Michaela900
17. Michael900, Mani....Jednak postawię na Michaela900
18. Chyba nie mam zbytniego wyboru Hmmm... Stawiam na....Dawida Ch.
19. Kris_bz - pisze teraz mało, ale jak do niego zagadam, to zawsze rozmowa długo trwa i super się gada
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem moją wypowiedzią...:)
1. mani - od kiedy pierwszy raz wszedłem na to forum zadziwiał mnie ciekawymi postami i umiejętnym prowadzeniem forum
2. hubert90 - bardzo duża wiedza i umiejętność wypowiedzi na praktycznie każdy temat
3. mani - pisze dużo i na temat
4. lukasek92 - bo znam go osobiście i jest w tym świetny
5. lukasek92 - przede wszystkim za tematy "Kim chciałbyś zostać w przyszłości", "Najpiękniejszy mecz jaki widziałem" i "Ulubiony komentator piłkarski"
6. ex aeqo - cristiano2006 i punisherxxx
7. Buba
8. Kamil_Pycio vel Witajcie - ogromna kolekcja godna pozazdroszczenia
9. Kamil_Pycio vel Witajcie - często naskakuje na mniej doświadczonych, że są zbieraczami i zniechęca ich do dalszej zabawy
10. Michael900 - ma swoje zdanie, potrafi je zargumentować
11. Wielu jest takich, ale najbardziej chyba mani i Michael900
12. cristiano2006 - argument: chociażby jego inteligentne pytania co do wymiany i otrzymywania grafów (przez niego długo nie podawałem nowego adresu fotopica, bo nie chciałem mieć priva zawalonego głupimi pytaniami)
13. Michael900, robak i mani - za ciekawe i mądre prowadzenie forum (przede wszystkim tępienie nabijania)
14. I znów Kamil_Pycio vel Witajcie choćby za niemiły stosunek do innych i multi account
15. Sorry, że zmieniam, ale w ciągu ostatniego tygodnia w tym polu wybitnie wyróżnił się Rudy
16. Niewiele razy prosiłem o pomoc, więc postawię na huberta90 (pomógł mi 2 czy 3 razy)
17. Ciężko powiedzieć, więc na równi stawiam wszystkich
18. Gelu - spoko gościu, fajnie mi się z nim gada...
19. Moi dwaj najlepsi kumple to Ci, których znam i którym zresztą sam poleciłem to forum, więc: lukasek92 i misko07
Mam nadzieję, że nikogo nie urażę moimi głosami...
Ostatnio zmieniony przez szymonp1992 Sro Maj 23, 2007 13:29, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum