Myślę, że taki temat się przyda, jeśli chcemy coś sobie wyjaśnić.
Stoper napisał/a:
6. Najlepszy kolekcjoner - no chyba jednak musze zaglosowac na Marta.... zbiera duzo autografow osobiscie i to chyba jego duzy plus. nie wiem czy nie zbiera troche tych grafow na "pale", bo czasami widnieje : Liga polska 0/0 ale nie jestem w stanie tego ocenic
Otóż, drogi Stoperze, takich graczy mam trzech - K. Brede, R. Gikiewicz i D. Jaroń. Autografów na razie nie zaliczam do kolekcji, a - z racji tego - że prędzej czy później w Ekstraklasie zagrają - jak była okazja to wziąłem. Buziaki!
11. Ulubiony administrator - Mani - selekcja nie była drogą wyboru, a eliminowania. bo Gelu nie, bo się czepia byle głupot, a wydaje mi się, że Michael90000000000000 nie robi tyle dla forum ile Mani. jeśli się mylę to wybaczcie.
O tym już wspominałem, ale napisze jeszcze raz. Otóż w moim odczuciu tak nie jest. Obecnie na pewno pracuję mniej (to przez brak czasu), ale kiedyś robiłem za dwóch szczególnie wtedy kiedy Mani na jakiś okres czasu odszedł z forum. Starsi userzy powinni przyznać mi racje
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2829 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 22:10
Słowem wstępu, szacunek dla szanujących, taki sam dla nieszanujących, kilka sprostowań, słów uwagi i, e, w sumie nieważne.
mani napisał/a:
nie napiszę, że ze względu na wiek, bo by nam się tu bardzo staro poczuł
Za późno, już mi dorobiliście garba i "walking sticka"
Rudy napisał/a:
tak jak ktoś napisałem, zawsze myśli trzy razy przed napisaniem posta.
Palladino napisał/a:
zawsze przed napisaniem posta myślę 2 razy, żeby nie zrobić jakiejś gafy i nie dać powodu Alojzemu do zwracania mi uwagi
Rudy, ja w ogóle myślę maksymalnie dwa razy na dzień, więc przed napisaniem posta, nie mogę myśleć 3 razy, Ziutek miał na myśli co innego, a jeśli pisze prawdę to normalnie jestem zachwycony, oczywiście tą pierwszą częścią
Czarek napisał/a:
można powiedzieć, że aż się jego boję.
Nie wiem co to za Czarek, ale nie masz się czego bać, dopóki mnie nie oszukasz na wymianie, to do Stolicy się nie wybieram, a zza monitora Cię nie zjem
Moje typy kiedyś tam dam, jak coś sensownego wymyślę.
Czytając posty Michaela i maniego tez postanowiłem trochę obszerniej ocenić poszczególnych użytkowników wiec post edytowałem.
Stoper napisał/a:
12. Ulubiony moderator - moze jak napisze ze Fler, to moze bedzie mnie juz lubial?
Nigdzie nie napisałem ze, Cie nie lubię ale jedynie nakłaniam do przeszczekania regulaminu.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ja dodam że w niektórych polach (takich jak ulubiony kolekcjoner itp.) nie uwzględniałem kolegów z Łomży- mr.answera i kietlika bo wiadomo że ich najbardziej lubie, dlatego wymieniłem kogoś z forum .
Rok zbliża się ku końcowi, a wciąż dużo z często wypowiadających się userów nie zagłosowało. Więc nie obijać się, tylko głosować . I głosujemy we wszystkich kategoriach, a nie jak tkrass tylko w 4. Takie posty będziemy usuwać
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Jeśli zagłosowałeś na kogoś, to raczej masz jakieś uzasadnienie, czy też głosujesz na kogoś bez powodu, drogą losowania?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Nie Gru 21, 2008 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum