naturalnie że mam. natomiast bez sensu wydaje mi sie kasowanie tych postow, które nie odpowiadają na wszystkie pytania. ja nie umiem na wszystkie odpowiedziec, mimo to chcialbym wziac udzial w glosowaniu.
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Nie musisz na wszystkie, ale na te na które odpowiadasz musisz chociaż jedno zdanie uzasadnienia.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
No wątpie że pulpet tu pasuje- Alojzy jak najbardziej-wyjazdy za klubem, a ty go chcialbys porownywac z kibicami Barcelony czy innych klubow, ktorych kibicowanie konczy sie na sledzeniu relacji przed kompem.
Szymon, Mam rozumieć że twoim zdaniem nie ma sensu kibicować klubom zza granicy, ponieważ są marne szanse ze kiedyś pojadę na ich mecz. Gdyby każdy myślał tak jak ty to każdy 4 ligowy klub miałby około 5000 fanów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum