Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 08:00
Generał - zamach na Gibraltarze Wczoraj obejrzałem tylko dlatego, że leciał na TVN. Miałem nadzieję, że film będzie choć w małym stopniu na miarę Generała Nila, jednak zawiodłem się kompletnie. Film beznadziejny, do tego stopnia, że ciężko wytrzymać do końca. Jak system z kilkoma kadrami jednocześnie sprawdził się np. w Lejdis, tak tutaj wyszła okropnie. Nie ma się co dziwić, że na FW ocena nieco pond 4. Nie polecam.
http://mytvshows.org/user/luki/ - tak z grubsza seriale, które obecnie oglądam. Myślę, że The Big Bang Theory, Weeds i Chuck są jak najbardziej godne polecenia. Co do reszty - za mało jeszcze odcinków pooglądałem, aby dać miarodajną ocenę.
Ja ostatnio odglądałem Goal po raz 4 Zawsze mi sie podoba. Oglądałem też Goal 2 ale po angielsku. Teraz czas aż obejrze Goal 3 z ubiegłego roku POLECAM POLECAM
_________________ ,,Jeleń puścił Bąka po lewym skrzydle... "
Jacek Gmoch
Slumdog. Milioner z ulicy. - Pooglądałem ostatnio i muszę powiedzieć, że mi się podobało. Fajnie wykonany, fabuła też ciekawa. Myślę, że godny pooglądania.
American Pie 1 - Teraz hit - oglądałem to pierwszy raz. Całkiem niezły, ale tyle co się o tym filmie nasłuchałem dobrego, to jednak trochę rozczarował. Dzisiaj pooglądam drugą część to zobaczymy. W każdym razie np. Eurotrip podobał mi się bardziej.
A i ostatnio widziałem jeden z lepszych odcinków Miodowych Lat - Gwiazda Reklamy. Jakoś dawno nie widziałem właśnie tego odcinka, a jeden z lepszych mi się wydaje. (Ząb mnie NIE BOLI)
Ostatnio tak mając sporo wolnego czasu zacząłem oglądać więcej filmów. Powiem szczerze, że im nowsze tym gorsze.
Anioły i Demony - film, że tak powiem naciągany. Połowa faktów o iluminati jest fikcją. Fabuła mocno przewidywalna i naciągana. Pomimo hucznych zapowiedzi okazał się tym samym, co wszystkie amerykańskie produkcje.
Dom z Kości - przyznam - szok. Film amerykański, który się skończył źle. :O Ogólnie to taki "lajtowy" horror. Ciekawe wprowadzenie i fabuła. Warto obejrzeć.
Epic Movie - sparodiowane kilka filmów. Nawet fajnie to wyszło, jednak nie jest to kino na poziomie. Czasem zwroty akcji.
Che- The Argentine - film o Kubańskim rewolucjoniście. Chyba najlepszy jaki widziałem o Guevarze. Nie ma tu idealizacji wizerunku, wiele prawdziwych faktów. Jednak, ktoś, kto ma kiepską wiedzę historyczną nie powinien oglądać, nie wiele zrozumie. Akcja średnia i strasznie dużo gadania.
Zapowiedź - pozytywnie. Film całkiem dobry, jednak nie byłby amerykański bez oczywistego "Idź beze mnie!". Fajna fabuła, odbiega od sztandarowych produkcji. Spodziewałem się czegoś gorszego, a tak - warto obejrzeć.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
To ja proponuję Chucka. Wiele razy przewijał się przez ten temat, a teraz możecie zobaczyć en serial na TVNie w godzinach popołudniowych. Coś chyba koło 15:00.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum