Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 08:30
Niemoralna propozycja - kiedyś film leciał w TV, ale nie miałem wtedy czasu i zahaczyłem tylko o początek. Co do filmu, na pewno jest to film niebanalny, z którego można wyciągnąć wiele wniosków. Jeśli miałbym oceniać do 10 to dam 7,5.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Pią Sty 22, 2010 08:30, w całości zmieniany 1 raz
naprawde polecam wszystkie z tych filmow. To nie sa kolejne gówna z Van Damme czy Segalem
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
A tak w ogóle to nowy sezon 24 dużo lepszy niż poprzedni.
Ja tam na razie jakiejś specjalnej rewelacji nie widzę (może dlatego, że generalnie 24 oglądałem jako ciąg, nie było tak, że czekałem na kolejne sezony, stąd nie widzę aż tak tej różnicy) Chociaż to dopiero start, więc może zdanie zmienię.
Ostatnio skończyłem Burn Notice (znaczy zaczynam ściągać na bieżąco , BTW dzięki gollaz ) i wziąłem się za Sons of anarchy. Oba poleciłbym komuś, kto ma ochotę coś ciekawego obejrzeć.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ostatnio zmieniony przez mani Pią Sty 22, 2010 15:52, w całości zmieniany 1 raz
Mi on kojarzy się z takim prawdziwym Ruskim (trochę pewnie przez Akademię Policyjną, ale bardziej przez twarz ). Ale mimo wszystko, serial mi się podobał.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 16:42
I am legend - do oglądnięcia tego filmu zachęcił mnie... tytuł i tematyka: film o końcu świata, jednak tak, jak w 2012 dobre były tylko efekty, tak w I am legend nic nie jest dobre. Film nudnawy, zamulający. A już kompletnie nie zgodzę się z filmweb, gdzie napisali, że Jestem legendą to horror. Nie polecam.
25/100
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 01:31
Akurat oglądałem na C+, które mam przez przypadek, jak wszyscy w Vectrze odkodowane, dramat biograficzny Frost/Nixon, o wywiadzie, który David Frost przeprowadził kilka lat po impeachmencie Nixona. Polecam, najlepszy film jaki widziałem od dłuższego czasu. Co ciekawe, Davida Frosta zagrał Michael Sheen, który ostatnio wcielił się w rolę Briana Clougha.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum