POLSKA
1. Legia Warszawa
2. Ruch Chorzów
3. Widzew Łódź
4. Wisła Kraków
5. LZS Leśnica ( chyba najbardziej ze wszystkich)
6. Śląsk Wrocław
7. Lechia Gdańsk
8. Pogoń Szczecin
Wydaje się, że trzeba zmienić nazwę tego tematu bo moim zdaniem trzeba najpierw rozdzielić nienawiść od zwyczajnego "nielubienia'', bo to co niektórzy piszecie to aż śmiać się chce .Daję sobie rękę uciąć że taki np. MateuszC (brałem przykład pierwszy z brzega) idąc chodnikiem zauważyłby jakiegoś kolesia idącego/biegnącego w koszulce LFC to przeszedłby obojętnie obok niego a nie zacząłby okładać delikwenta pięściami a koszulka działałaby na niego jak płachta na byka .
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 20:40
MateuszC napisał/a:
POLSKA
1. Legia Warszawa
2. Ruch Chorzów
3. Widzew Łódź
4. Wisła Kraków
5. LZS Leśnica ( chyba najbardziej ze wszystkich)
6. Śląsk Wrocław
7. Lechia Gdańsk
8. Pogoń Szczecin
ZAGRANICA :
FC Liverpool
A to ciekawe, bo Lechia chyba kosy z Zdzieszowicami nie ma.
No nic...
POLSKA(tu nikogo nie zdziwię, i co do tego co adzio napisał to dam wyjaśnienia):
ARKA GDYNIA
LECH POZNAŃ
CRACOVIA KRAKÓW
<---- trzy najbardziej znienawidzone kluby. Wiadomo czemu... Zbyt dużo starych niejasności, nienawiści i różnych akcji dlatego cała TRIADA się tu znalazła.
Legia Warszawa- dużo powodów, za dużo stąd i Legia się tu znalazła.
+
wszystkie zgody Triady, fan cluby Arki
ZAGRANICA:
I tu napisze swoje zdanie. Niemożliwa powtarzam NIEMOŻLIWA jest nienawisc do klubu z zagranicy. Zgadam się z adziem, że żaden z kibiców MU czy Chelsea z tego forum(nie ujmująć, żadnemu z nich!), nie dałby w ryj komuś w koszulce znienawidzonego klubu, a tym bardziej w Polsce.
Nie można nienawidzieć klubu z ktorym się nawet nie miało doczynienia.
Dlatego ja nie napisze tu nic. No może HSV, bo Niemcy którzy byli u mnie w szkole na wymianie nie lubili HSV tylko St.Pauli(humorystycznie, to pisze
Oczywiście inna sytuacje gdy ktoś kibicuje drużynie od paru lat, miał doczynienia ze znienawidzonymi kibicami i przede wszystkim wie chociaż dlaczego jego klub nie lubi tego drugiego.
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Ostatnio zmieniony przez Nowik Pią Sty 21, 2011 20:52, w całości zmieniany 2 razy
ARKA GDYNIA
LECH POZNAŃ
CRACOVIA KRAKÓW
<---- trzy najbardziej znienawidzone kluby. Wiadomo czemu... Zbyt dużo starych niejasności, nienawiści i różnych akcji dlatego cała TRIADA się tu znalazła.
Legia Warszawa- dużo powodów, za dużo stąd i Legia się tu znalazła.
+
wszystkie zgody Triady, fan cluby Arki
Ja tam nie będę wielkiego pseudokibica tutaj zgrywał, tak jak 14 - latek powyżej, ale nie pałam miłością do Lecha Poznań, Cracovii, Arki czy Legii . Wszystkie kluby szanuję .
Nowik napisał/a:
CRACOVIA KRAKÓW
Cracovia
Nowik napisał/a:
nie dałby w ryj komuś w koszulce znienawidzonego klubu
Daję sobie rękę obciąć, że Ty kibicowi Arki też byś "nie dał w ryj" .
_________________ WISŁA KRAKÓW !
Ostatnio zmieniony przez luki Pią Sty 21, 2011 20:54, w całości zmieniany 2 razy
nie nawidze.
Cracovi-nozownicy,juz raz za bili nozem kibica Pogoni.
Wisly-tez nozownicy
Arka,Lech,Lechia-te mniej nie nawidzone,ale jednak
Stilon Gorzow-Kamieniarze
Każdy w tym temacie napisał nazwy klubów, których nie lubi lub nienawidzi, to ja też, tak dla ścisłości nienawidzę Legii, Chorzowa i Leśnicy (III liga), a reszty mniej lub bardziej nie lubię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum