Pedro-podoba mi się jego zapał do walki. Ma fajne dryblingi i jest szybki. Poza tym jest z FCB, a to samo w sobie świadczy o jego klasie
Villa-tu chyba wyjaśnienie samo się nasuwa. Jeden z najlepszych napastników na świecie. Jest skuteczny i co najważniejsze nie zawodzi w najważniejszych momentach.
Ostatnim z moich ,,ulubieńców" jest Georgios Samaras z Celticu. Tego lubię za jego szukanie pozycji w ataku. Nie stoi w miejscu, ale próbuje się pokazywac. Duży + w Celticu i Grecji.
_________________ ,,Albo odnajdziemy drogę, albo ją zbudujemy."
Ostatnio zmieniony przez Malina2 Sob Lip 31, 2010 14:35, w całości zmieniany 1 raz
Moim ulubionym zawodnikiem jest Yannick Djalo ze Sportingu Lizbona - zapewne nikt go nie zna. Drugim jest Jose Enrique z Newcastle United - też mało znany.
Z byłych piłkarzy zawsze wzorem dla mnie był Paolo Maldini, uwielbiałem jego wślizgi. Wybrany kilkakrotnie najlepszym obrońcą LM.
Da wam to coś, że sobie posta nabijecie, jak napiszecie 2 nazwiska bez uzasadnienia?
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 21:30
Czarek napisał/a:
Moim ulubionym zawodnikiem jest Yannick Djalo ze Sportingu Lizbona - zapewne nikt go nie zna.
Znany wymiatacz z eFeMa. Dobrze grał tylko w Sportingu, gdzie strzelał po 30 bramek w sezonie, coś w deseń Liedsona. Po kupieniu do lepszego klubu grywał przysłowiowy piach.
Czarek napisał/a:
Drugim jest Jose Enrique z Newcastle United - też mało znany.
Bohater skandalicznego transferu z Realu do Barcelony. A nie! To nie ten! Też wymiatacz z FM.
Ja najbardziej lubiłem Małeckiego Patryka, ale ostatnio sporo stracił w moich oczach, bo trzeba mieć coś jeszcze w głowie. No więc można powiedzieć, że np. taki Sergio Ramos jest spoko.
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 22:56
1.Raul
2.Ramos
3.Casillas
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum