zdecydowanie ESteban Cambiasso i przyznam sie ze od przyjscia do Interu dopiero no ale coz
pamietam jak bylem maly, to uwielbialem Inzaghiego, ale chyba dlatego ze jego koszulka byla moją pierwszą
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
bo najczesciej jest tak ze tacy pilkarze nikogo nie obchodza, a gdy cos sie stanie okazuje sie ze maja miliony fanow ... albo raczej antyfanow ... bo codziennie na swiecie umiera kilka milionow ludzi ...
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
bo najczesciej jest tak ze tacy pilkarze nikogo nie obchodza, a gdy cos sie stanie okazuje sie ze maja miliony fanow ... albo raczej antyfanow ... bo codziennie na swiecie umiera kilka milionow ludzi ...
Zgadzam się.
Kto wczesniej powiedziałby że jego ulubiony zawodnik to Feher ? przecież prawdę mówiąc nic szczegónego nie zrobił,pewnie nie zdążył,w dniu śmierci miał bodajże 24 lata...
z mojej rozmowy z henkiem na gg wynika, że on "nienawidzi piłkarzy Realu!!!11!1111111!!".
Dlatego te jego adresy do graczy Realu są niesprawdzone, ale autograf Zizou to jest jego marzenie. Sam dostałem od niego adres do Zidane'a, ale on sam nawet nie wierzył, że jest jakakolwiek szansa na odpis.(adres był na FanClub).
z mojej rozmowy z henkiem na gg wynika, że on "nienawidzi piłkarzy Realu!!!11!1111111!!".
Dlatego te jego adresy do graczy Realu są niesprawdzone, ale autograf Zizou to jest jego marzenie. Sam dostałem od niego adres do Zidane'a, ale on sam nawet nie wierzył, że jest jakakolwiek szansa na odpis.(adres był na FanClub).
Zidane zawsze będzie dla mnie wyjątkowy ponieważ był bardzo ważną czescią reprezentacji Francji,której ja kibicuję już od kiedy miałem kilka lat.Nie ważne gdzie Zizou grał i tak będe darzył go ogromnym szacunkiem.
Poza tym Zidane największym szacunkiem darzył Juventus Turyn,sam przyznał że gdyby się tam nie znalazł,nie byłby tak wspaniałym piłkarzem.
Adres(NIE DOMOWY) do Zidane'a dał mi jeden z userów forum jako sprawdzony.
Co do "szansy na odpis"-nigdy nic takiego nie napisałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum