Lubisz go, bo akurat dzis Ci odpisal. To tylko chwilowa fascynacja. Z czasem minie.
Guzik prawda, Mateuszu. O Sailetim usłyszałem już jakiś prawie rok temu i od razu, można powiedzieć, polubiłem. A dzisiaj napisałem, bo dzisiaj była stosowna ku temu okazja.
z tego co widzę jak chodzę na Legię raz na parę tygodni to ten Rybus to najgorszy skrzydłowy w historii. nie umie dośrodkować, nie umie zwodzić, podaje tylko do tyłu. cały czas wali na pałe. spieprza wszystkie akcje tak że po przegranym lub zremisowanym meczu mam ochote go zabić.
moi ulubieni to z gwiazd światowych Leo Messi, Artur Boruc, Fernando Torres
a z polskiej ligi to Dickson Choto i Roger.
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
z tego co widzę jak chodzę na Legię raz na parę tygodni to ten Rybus to najgorszy skrzydłowy w historii. nie umie dośrodkować, nie umie zwodzić, podaje tylko do tyłu. cały czas wali na pałe. spieprza wszystkie akcje tak że po przegranym lub zremisowanym meczu mam ochote go zabić.
No, przecież 18-latek powinien w każdym spotkaniu być najjaśniejszą postacią i gwiazdą. Chociaż zgadzam się, że zarówno Rybus jak i Borysiuk grać regularnie w lidze nie powinni. Mogą się po prostu zniszczyć psychicznie. No ale jak Urbanowi brakuje dobrych graczy, to kogoś trzeba wystawiać, niestety.
panowie! nie napinac sie tak! przeciez zartowalem... wy to macie nerwy. lubie duzo pilkarzy ale jesli chodzi o ulubionego to dodalbym obok Tottiego i kilku graczy Romy (Mexes, De Rossi, Vucinic, Panucci): Klaasa-Jana Huntelaara
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum