No to przyjmij do wiadomości, że nikt o Pucharze nie zapomniał. Nikt też na Ciebie nie naskakuje. Zadałem pytania retoryczne, aby wzmocnić efekt. Ale faktem jest, że ciągłymi pytaniami zniechęcasz nas trochę.
Jak widać, jest już 1/8 finału, więc nie.
Ale jak skończymy z Pucharem, będzie kolejna edycja typera. Tym razem też szykujemy dla Was pewną niespodziankę
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ja bym wolał mieć II miejsce niż I, bo tak na prawdę według mnie ta nagroda dla drugiego miejsca jest lepsza niż dla pierwszego. To taka moja mała wypowiedź. Proszę bez OT.
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Ja bym wolał mieć II miejsce niż I, bo tak na prawdę według mnie ta nagroda dla drugiego miejsca jest lepsza niż dla pierwszego. To taka moja mała wypowiedź. Proszę bez OT.
Jakbyś ją zgarnął to zawsze możesz z niej zrezygnować.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum