Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 17:26
Pycio napisał/a:
kupuje ktoś tutaj "tylko piłkę"? bo to podobno świetna gazeta, tylko, że u mnie na osiedlu ngdzie nie ma ;>
Ja kupowałem kiedyś, świetna gazeta, coś a'la "Tygodnik kibica". Pełno statystyk, bardzo dużo lig opisanych. Zresztą pisałem o tym już 2 lata temu na 1 stronie.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Wie ktoś, jak jest w tym roku ze Skarbami Kibica w Przeglądzie? Polska liga pewnie jest w piątek najbliższy, a jak jest z europejskimi ligami? One chyba wychodziły co sobotę, przez 5 tygodni. Na stronie jakoś informacji nie widziałem.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
w pazdzierniku bedzie w PN 5 najsilniejszych lig plus jakies jeszcze 3 holenderskie itp
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
Zawsze było tak, że Skarb Kibica polskiej ligi był w piątek, kiedy się mecze zaczynały 1 kolejki. A później po kolei następne ligi: francuska, niemiecka, angielska, hiszpańska i włoska. Co sobotę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum