"Bravo Sport", to nie prasa :pirat: Piszą niby o wszystkich dyscyplinach sportu, ale ich "artykuły" wołają o pomstę do nieba. W każdym numerze to samo. Przynajmniej jak kupowałem to, jakieś 5-6 lat temu. Wtedy tylko - Owen, Nedved, Zidane, Ronaldo. Teraz zapewne jest podobnie i piszą ciągle o - Kace, Robinho, Cristiano Ronaldo, Messim. Myślę, jednak, że każdy prawie każdy w wieku 10-13 lat, miał z nią styczność.
Kiedy kupowałem "Bravo Sport", zbierałem również Piłkę Nożną, którą kupuje do dnia dzisiejszego. Fachowa gazeta, świetne artykuły. Widać, że ludzie pracujący nad nią, wiedzą, co robią. Dodatkowo, przyzwoita cena.
Od święta kupię również "Piłkę Nożną Plus". Widziałem ostatnio "Magazyn Futbol", ale dla mnie nic specjalnego. Muszę rozejrzeć się jeszcze za "Futbol.pl".
Czasami przez ręce przewinie mi się "Przegląd Sportowy" i "Tylko Piłka".
_________________ "Zbieranie kapsli, papierków i kartoników jest jak walka bokserska, jeden błąd i tracisz wszystko"- Sawcio
Ja czytam regularnie 2 gazety : Tygodnik Kibica (świetny profesjonalny magazyn ! do tego typy i porady bukmacherskie ! ) poza tym oczywiście Piłke Nożną od czasu do czasu sporadycznie Przegląd oraz PN +
Ja osobiście czytam tylko PN, dlatego oddałem na nich głos . Mają konkretne i rzetelne informacje. Podobają mi się opisy każdej kolejki czołowych lig europejskich. Często są ciekawe wywiady. Podoba mi się też wprowadzony nie tak dawno [O]Sąd.
Ja czytam codziennie Przeglad Sportowy, co 2 tygodnie kupuje Bravo Sport, ale tylko dla plakatow, bo niestety nie ma w nim zadnych nowosci, ciagle to samo...
_________________ Real Madrid Campeones de la Liga 2007/2008!!!
Ja regularnie kupuję Magazyn Futbol (nie mylić z Futbol.pl) i każdego miesiąca z niecierpliwością czekam na kolejny numer. Trochę rzadziej czytam Piłkę Nożną
_________________ Flying high, up in the sky,
We'll keep the blue flag flying high
From Stamford Bridge to Wemb(er)ley
We'll keep the blue flag flying high
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
codziennie przegląd sportowy. regularnie czyli co wtorek a niegdyś co środę lece do kiosku po Piłkę Nożną. Okazjonalnie czytam PN+ oraz Magazyn Futbol.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum