Nic nie czytuję regularnie Zdarza się kupić PN, prędzej ściągam PS z neta, ale to też nie często. Ograniczam się do przeglądania serwisów internetowych.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ja regularnie czytuję ,,Piłke Nozną '' a czasem kipię sobie ,,Bravo Sport '' i ,,PN PLUS '' .kIedyś takzę kupywałem ,,GIGA Sport '' ale juz nie kupuję ...
A ja regularnie kupuje PN i PN + PS jak się nudze i jestem odcięty od neta i jak jest jakiś fajny dodatek to kupuje. Kiedyś przez pół roku kupowałem BS ale przestałem to g***o czytać
Ja regularnie kupuję tylko Piłkę Nożną, choć ostatnio to tez zaniedbuję tą regularność. Od czasu do czasu kupię Przegląd Sportowy, lecz jest to tylko wtedy gdy jest jakiś fajny dodatek, lub nie mam dostępu do sieci bo jestem np. na wczasach.
Jak byłem mały to kupowałem brawo sport, ale doszedłem do wniosku, że to strata kasy. Póżniej był Przegląd Sportowy. Gazeta ok. Szczególnie w Soboty i Poniedziałki. Jednak najlepsza jest Piłka Nożna i Piłka Nożna Plus. Mimo wszystko za często nie kupuję gazet. Od czego jest internet .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum