Może teraz bramkarski Iker Casillas- Gianluigi Buffon.
Casillas-Buffon 0:1 Gigi to obecnie najlepszy bramkarz świata w tym sezonie w 4 meczach Serie A wpuścił tylko 1 gola w meczu z Romą w którym nie miał szans. A Iker w tym sezonie nie jest pewnym punktem drużyny. A przypomnę że Buffon parokrotnie był wybierany bramkarzem globu a Iker rzadko. Ogólnie na Buffona jak Juventus tak i reprezentacja może liczyć na 100%
_________________ Poszukuję znaczków włoskich,angielskich i hiszpańskich.masz znaczek sprzedaj lub wymień.
No, bo to Iker wpuścił tylko dwa gole w pięciu meczach. Bo to Real z Ikerem ma najlepszą defensywę w Hiszpanii obecnie. Bo to Iker jest najlepszym bramkarzem świata.
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
RvP, dlatego, że Villa gra w słabej lidze i takim bubkom nawet ja bym strzelił.
W Anglii gra się twardo, a nie taki teatrzyk. Jest trudniej, każdy zespoł może zagrozić, a nie np. taki Gijon albo jakiś inny "klasowy zespół". Kontuzja przeszkodziła Robinowi, jak dla mnie lepszy od Villi, technicznie i nie tylko. Mimo, że Villa gra fantastycznie jednak jestem za Robinem z wiadomych przyczyn.
Ostatnio zmieniony przez tomek94 Czw Sty 28, 2010 09:44, w całości zmieniany 2 razy
David jak dla mnie jeden z najlepszych napastników w Europie. Technika, strzał, a przede wszystkim skuteczniejszy niż RvP.I nie ma tu znaczenia czy liga hiszpańska czy angielska, uważam, że obie są silne
Ostatnio zmieniony przez miki_barca Czw Sty 28, 2010 14:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum