Puyol to dla mnie raczej stoper, ale nieraz gra jako prawy, wiec powiedzmy...
Puyol - Ramos 1:1
Ramos jest szybki, kreatywny i czesto angazuje sie w akcje ofensywne. Puol to raczej typ rozbijacza atakow, wiec dla mnie nie nadaje sie na bocznego obronce...
Najbardziej lubię go z Realu . Jest młody a ma miejsce w pierwszej "11" zespołu, a Puyol ma swoje lata... Często wchodzi w pole karne i dużo strzela z głowy.
Ramos mimo młodego wieku jest podporą defensywy Realu i Hiszpanii, Puyol jest bardzoej brutalny i podstarzały. Ramos jest też bardzo wszechstronny i kiedy trzeba potrafi strzelić gola ratującego Realowi lub Hiszpanii punkty. Dodam też, że Ramos jest według mnie najlepszym obecnie obrońcą w Europie.
Mój głos na Sergio, bo jest to według mnie jeden z najlepszych obrońców nie tylko w Hiszpanii i Europie, ale i na świecie. Jest pracowity, nigdy się nie poddaje, zawsze gra do końca i stał się taką podporą Realu Madryt, która daje przykład innym pomimo tak młodego wieku
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 07:25
Puyol - Ramos 1-5
No i mój ostatni głos
Ramos prezentuje ładny poziom gry.Pracowity,wszechstronny zawodnik ,który przyłącza się również do ataków ofensywnych.Jeden z najlepszych obrońców.
Petr Cech-dobrze broni karne, co kompletnie rywalowi się nie udaje, zdobył już 2 mistrzostwa Anglii aktualnie najlepszej ligi Europy. Wysoki, zwinny, po kontuzji pokazał, że nie trzeba go eliminować.
Bardzo go lubię, poza tym świetnie interweniuje i ma refleks. W finale MŚ dużo razy ratował rep. Włoch, a Poza tym nie trawie Čecha
_________________ PROCHOWICE
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 21:45
Gianluigi Buffon - Petr Čech 2:2
Zacięty pojedynek Dobrze zbudowany,dobra gra w polu karnym no i jeden z najlepszych bramkarzy świata.A poza tym to nie znoszę Juventusu :mad: :mad: :mad: :evil: :evil:
gigi jest wg mnie o wiele lepszy, lepszy refleks, Buffon to najlepszy obecnie bramkarz świata, jedyne co przemawica za Cechem to to że on potrafi bronić karne co Gigiemu kompletnie nie wychodzi.
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 15:35
Buffon 4:3 Cech
Cech jest wg. mnie lepszy od Buffona. Jest wysoki, ba dobry refleks i jak na bramkarza jest naprawdę dobrze zbudowany. Wiele razy ratował Chelsea w trudnych sytuacjach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum