Poprzedni temat «» Następny temat
My na stadionach
Autor Wiadomość
Fler 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 15:44   My na stadionach

Jak to z wami jest? Chodzicie na mecze czy są tutaj zwolennicy oglądania ich w TV?

Jeśli "odwiedzacie" stadiony to jak często? Jakiej drużyny? Zapraszam do dyskusji.

Ja uczęszczam na mecze dwóch ekip - Borussi Dortmund oraz Rot Weiss Ahlen (2 Bundesliga).

Borussie tratuje naprawdę poważnie i gdy tylko mam pieniądze to odrazu wybieram się na stadion. Staram się jeździć przynajmniej raz na miesiąc, ale wiadomo - czym częściej tym lepiej. No i oczywiscie wchodzę tylko na Südtribüne, jeśli chodzi o atmosferę to absolutna światowa czołówka. Kazdy mecz to niezapomniane przeżycie.

Na mecze RW Ahlen jeżdżę tylko wtedy gdy termin spotkania nie nakłada się ani z meczem BVB ani Liverpoolu. Czyli średnio tez na miesiąc, no moze dwa. ;)

Mecze LFC dotychczas oglądałem tylko w TV lub na komputerze, w te wakacje to się zmieni ponieważ wybieram się do Wiednia, gdzie Liverpool zagra z Rapidem. ;)

Oczyścicie wszystkie inne historie (tych których byliśmy świadkami) lub sprawy związane z kibicowaniem można opisać w tym temacie.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

lukasz2146 

Profil: programy meczowe drużyn angielskich
Kolekcjoner od: 2008-12
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 15:51   

Ja chodzę jedynie na mecze Polonii Iłża. Czasami jest niezła rozróba na trybunach :smile: . Wejście mam za darmo, bo wystarczy tylko przeskoczyć przez płot i już się jest. Na meczu United jeszcze nie byłem, jednak planuję wybrać się w przyszłości na Old Trafford. ;]
Ostatnio zmieniony przez lukasz2146 Wto Maj 26, 2009 15:55, w całości zmieniany 1 raz  

FreeON 

Profil: Pamiątki klubowe, autografy
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 16:19   

Ja sobie chodzę na Mewe Gniew na A klasę Pomorze Grupa IV. Bardzo fajna atmosfera i niezły poziom jak na A klasę.

Chętnie wymienię się adresami domowymi piłkarzy.

pulpet 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 16:44   

ja Chodzę Na Radomiaka od czasu do czasu Raz bylem na Broni i nigdy więcej nie pójde chodzę także czasami na A klasowego Petrusa który spadł w tym sezonie

stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 17:27   

oczywiscie Fala Miedzyzdroje. absolutna czołówka - w końcu to Serie A. mam dosc blisko na Flote, ale niestety czesto nakladaja sie mecze moje i Floty tak wiec nie jezdze, moze w przyszlym sezonie to sie zmieni. najprawdopodobniej w przyszlym sezonie wybiore sie na mecze do Wronek bo mam rodzine 600 m od stadionu ;]

22.07.1927 r.

zioomus 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 17:31   

Ja chodzę na drugo ligowy zespół, który niektórzy znają jako Wisła Płock, niestety klub ten tępiony jest przez dwóch panów z Łodzi, którym serdecznie już podziękuję!

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

Sting 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2009-01
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 18:00   

ja nie chodze na stadiony, bo w moim miescie jest bardzo niski poziom piłkarski :) moze jak to sie zmieni to zaczne uczeszczac na stadion. Od kilku lat za to chodze na mecze Druzyny Koszykarskiej z Ekstraklasy - Sportino Inowrocław, jestem czynnym kibicem i jezdze rowniez na wiekszosc meczów wyjazdowych po calej Polsce :)

a jak juz jade na mecz piłkarski to nie w moim miescie :)
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
Ostatnio zmieniony przez Sting Pią Maj 29, 2009 15:02, w całości zmieniany 2 razy  

Rodowity_Łomżanin 

Profil: autografy- PN, odznaki sportowe
Kolekcjoner od: grudzień 2005
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 23:24   

Ja bywam na meczach ŁKS Łomża, zarówno na tych u siebie jak u na wyjazdach . Z meczów u siebie nie opuściłem żadnego od trzech lat, czy słońce, czy deszcz, grad, śnieg to zawsze byłem .Zawsze na ,,młynie'' a co do przygód to różnie bywało i bardzo dużo ich było, czasem się wbijało na II ligę (ob.I) bez biletów a i na meczach wyjazdowych ciekawie bywało :)

kaka 

Wysłany: Czw Cze 04, 2009 08:09   

Ja chodzę na Pogoń Szczecin.Od rundy wiosna 09 mam karnet.Często też jeżdzę na Chemika Police.W Szczecinie klubów multum,więc czasami pojawię się na Arkonii Szczecin,Stali,Hutniku czy Świcie.Od nowego sezonu planuje jezdzic na Herthe oraz na inne pod Szczecińskie kluby [Sokół Pyrzyce,Energetyk Gryfino etc.]ale to raczej po to aby zdobyc bilet. :D

ferrari w rozmowie z pewnym pilkarzem napisał/a:
Zawsze kupuję Pana w Fifie

Ostatnio zmieniony przez kaka Czw Cze 04, 2009 08:10, w całości zmieniany 1 raz  

tomek94 

Wysłany: Czw Cze 04, 2009 13:52   

Ja nie jeżdzę często na mecze, czasami na spotkania Korony Kielce.

W wakacje planuję wyjechać na mecz Arsenal-Atletico Madryt na turniej Emirates Cup.

Chciałbym zwiedzić też stadion, no i oczywiście zebrać grafy bo na takim turnieju bardzo o nie łatwo :)

matid 

Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: 2009-02
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 18:54   

To, co kolega wyżej ;) Na mecze innych drużyn, niż GKS-u Tychy nie jeżdżę. W lutym tego roku byłem na zwiedzaniu Emirates Stadium - cudo! :smile: Teraz w wakacje znów będę w Anglii, więc może wybiorę się na zwiedzanie któregoś z londyńskich stadionów <mrgreen>

Ostatnio zmieniony przez matid Nie Cze 07, 2009 18:56, w całości zmieniany 1 raz  

Nowik 

Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 16:23   

Ja chodzę na mecze tylko dwóch drużyn ewentualnie zdarza mi się rzadko iśc na 3. Te 2 drużyny na których mecze zawsze chodzę to oczywiscie Lechia Gdańsk i Gks Wybrzeże Gdańsk(żużlowa extraliga) 3 zespół to świetny zespół hokejowy Stoczniowiec Gdańsk( z różnych powodów bywam na nim bardzo rzadko) Warto dodac że mam rodzinę w Płocku i gdy byłem mały (ze 4 lata mialem),kuzyn zabrał mnie na mecz Wisły Płock. Niestety nie za bardzo mnie to interesowało i praktycznie nic nie zapamiętałem. Nie raz bywałem także na meczach Meduzy Stogi (grającej w A-klasie Pomorskiej(?)) teraz już podupadającej drużyny z mojej dzielni. Mecze niewiadomo kiedy są... Stadion to nie stadion jedynie murawa...Więc tera już nie chodzę...Aha noi raz gdy byłem młodszy byłem na meczu koszykarskim Lotos Gdynia vs Reprezentacja USA(all kobiety) Planowałem chodzic na mecze Azs-u AwFiS-u Gdańsk (extraliga mężczyzn w piłce ręcznej) i na Trefl Gdańsk( spadkowicza z extraligi siatkarskiej mężczyzn) ale coś nie wypaliło. Trefl-słabo grał więc nawet nie chciało mi się chodzic a Azs- z braku czasu myślę.Już i tak sporo wydaję wszędzie na bilety. Za rok na Lechię kupię se bez wątpienia kartnet <mrgreen>

kaka 

Wysłany: Pon Cze 08, 2009 17:16   

Nowik nic do Ciebie nie mam i Cię szanuje ale hala to chyba nie stadion,a hale tez opisales

sory za OT ;]

ferrari w rozmowie z pewnym pilkarzem napisał/a:
Zawsze kupuję Pana w Fifie

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 13:30   

Nowik_gda napisał/a:
Warto dodac że mam rodzinę w Płocku i gdy byłem mały (ze 4 lata mialem),kuzyn zabrał mnie na mecz Wisły Płock.

Gdy miałeś cztery lata - czyt. w 1999 - to mogłeś jedynie na Petro iść.

Jeśli chodzi o mnie: regularnie Widzew - od sezonu 99/00 i właśnie meczu z Petro (4:3, bramka Stesko w 94 minucie :mrgreen: ) oraz SMS (od awansu do III ligi czyli od dwóch sezonów), poza tym czasem odwiedzam też inne łódzkie i podłódzkie stadiony, zaczynając na Kolejarzu czy Orle Łódź, a kończąc w Gutowie Małym.

luki 

Kolekcjoner od: lipca 2008...
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 19:35   

Ja chodzę na Czuwaj w piłkę nożną (już od przyszłego sezonu znowu V liga, ale będę chodził dalej ;p) i w piłkę ręczną (dalej II liga chociaż było blisko I).

Sporadycznie na Stal Stalową Wolę. No i czasami zawitam na Polonię. Więc ogólnie fajnie.

Aha i ma być podobno żużel w Przemyślu więc jak będzie to sobie pochodzę ;] .
Ostatnio zmieniony przez luki Wto Cze 09, 2009 19:37, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu