Kiedyś chodziłem w miarę regularnie na mecze Odry Opole, teraz każdy wie chyba jaka jest sytuacja Opolskiej drużyny. Pozatym chodze na żużel czyli odwiedzam stadion Kolejarza Opole...
Regularnie chodzę na mecze Warty Sieradz.
W tamte wakacje wyjechałem 2 raz do Londynu i tam pozwiedzałem większość klubów tylko nie zahaczyłem o Arsenal,Tottenham,West Ham,QPR oraz stadion Wembley reszta zwiedzona niektóre fotki tutaj:
http://nasza-klasa.pl/pro...gallery/album/3
jak ktoś nie może wejść do galerii to zapraszać do znajomych i będzie normalnie można przeglądać fotki
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum