A ja dziś muszę iść spać, bo jutro mam na 7 do szkoły. Więc dziś nici z oglądania skrótów LM. A bardzo chciałbym więc proszę o jakiś link do obejrzenia lub downloadu, na YT wszystkie skróty LM są kasowane bo prawa autorskie ma UEFA
Czy znacie stronę na której można obejrzeć bramki z mundiali (2006, 2002, 1998 i starszych)? Najlepiej, aby była możliwość obejrzenia tych goli on-line.
Ostatni klip w tym roku. Powiedzmy szczerze, poprzedni klip (Warszawa) to był mały przerywnik robiony na "odwal się". W tym klipie o Hatemie Ben Arfie postarałem się najbardziej jak mogłem.
Chciał bym przedstawić moje najnowsze dzieło. Praca robiona dla przybyszów z Ukrainy (Nasza szkoła ma z kilkoma tamtejszymi szkołami umowę, że ich dzieciaki przybywają do nas, a my do nich)
I musiałem zrobić pracę nt. Warszawy. Jest ona robiona na kompletnym luzie. Nic sztywnego. Muzyka nie jest Polska ani o Warszawie (Zastanawiałem się czy nie dać utworu Niemena, tudzież Lady Panku). Mam nadzieję, że się spodoba! Pozdrawiam. Klip bardzo prosty i nie za specjalny.
PS : Jak obiecałem w promie o Nasrim, praca jest wiele dłuższa.
Praca zrobiona od niechcenia. W wolnych chwilach coś sklejałem i wyszło to co wyszło. Klip prezentuje umiejętności "Polskiego Cristiano Ronaldo" - Jakuba Błaszczykowskiego.
Jakość niektórych "wycinków" jest fenomenalna, a drugim razem kiepska, proszę mi to wybaczyć. Obiecuję, że gdzieś około Grudnia/Stycznia/Lutego pojawi się moja praca (mam 1/3 zrobioną o Arshavinie) o Andreyu Arshavinie.
PS : Starałem się brać ujęcia z różnorodnych kamer.
ta o Maldinim byłaby bardzo dobra gdybyś tylko wprowadził w nią więcej dynamiki - tzn wiecej akcji i trików, a nie jakiś duperelek.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
A mi się za to najbardziej Ben Arfa podoba, czekamy na więcej!
PS jak długo się tym zajmujesz?
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Nie Sty 25, 2009 00:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum