Kibice Juventusu świętują odpadnięcie "wielkiego" Interu z LM
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Poszukuję gola Dmitrija Injać (Lech Poznań) zamykającego wynik wczorajszego meczu OE przeciwko GKS BOT (bramka na 3:0). Bramka ta została okrzyknieta: "Gol stadiony świata" i dlatego bardzo chciałbym ją zobaczyć...
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Ja szukam czegoś innego. Pewnie wiecie, jak wyglądała wczorajsza nieuznana bramka Toniego w meczu Bayern - Getafe. Kiedyś podobną bramkę strzelił ktoś w Primera Division (bodaj z Deportivo) - jeśli ktoś miałby linka do niej lub chociaż informację kto to strzelił, to będę wdzięczny.
Ja nie wiem, ale jeśli chcesz udowodnić komuś, że bramka Toniego była strzelona prawidłowo, to się mylisz (z tym, że po co Ci ta bramka to tylko moje przypuszczenia).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum