Eeee, sorry, ale sam sobie nie możesz sobie zrobić takiego spisu?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Jeśli chodzi o tegoroczny PNA - Zidan, Gohouri, Boka, Sanogo, Sarpei, Atouba, Idrissou, Epalle, Benjamin, Haggui i Mnari. Pisałem z pamięci, może kogoś pominąłem.
Szukam bramki Klaasa Jana Huntelara na 2 : 0 z meczu towarzyskiego pomiędzy Holandią a Chorwacją (wygranym przez Holendrów 3 : 0). Mecz rozegrany został wczoraj tj. 06.02.2008r.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Szukam jeszcze akcji Ricardo Quaresmy z meczu ligowego FC Porto (tylko nie pamiętam z kim i nie pamiętam kiedy i dlatego nie moge znaleźć). W akcji tej Quaresma przełożył nogę za nogę i kopnął piłkę między nogami przeciwnika. Może ktoś pamięta ten mecz i tą akcję i mi pomoże??
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pią Lut 22, 2008 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum