Wysłany: Nie Lut 10, 2008 20:04 Liga typera - DYSKUSJA
Dyskusja dotycząca Ligi Typera na KOLEKCJA.net.pl. Możecie tu komentować swoje i innych osiągnięcia, doradzać, jakie mecze dodać do kolejnej kolejki, zadawać pytania dotyczące przebiegu.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ja niestety raz z zupełnego barku czasu nie zatypowałem, ostatnie typowanie miałem słabe i spadłem... Może dalej będzie lepiej
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ja podobnie jak większość typerów nic nie trafiłem niestety, ale licze dzisiaj na kilka punktów wczorajsza kolejka LM przyniosła trochę niespodzianek moim zdaniem dlatego tak mało osób coś trafiło...
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Oby nie Katalończycy w wyśmienitej formie nie są, a Celtic u siebie spisuje się świetnie. Mimo to liczę na miłą niespodziankę w postaci dobrej gry Barcelony i zwycięstwa
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
A ty jak na razie w tej kolejce masz -4 Czyli nie wcale takie 0,1, tylko prawie 8. Ale prawdą jest, że 3 mecze które wytypowaliśmy inaczej mogą wszystko zmienić Poza tym, jeszcze wiele kolejek do końca i każdy ma szansę na zwycięstwo.
Ja już sie raczej owej pozbyłem po mojej nie udanej taktyce.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sro Lut 20, 2008 21:01, w całości zmieniany 1 raz
W drugim dniu meczów LM trafiłem tylko jeden mecz (remis Arsenal - Milan). Bardzo słaba niestety w moim wykonaniu 7 kolejka ligi typera. Mam nadzieję że kolejne kolejki będą lepsze.
Ale się porobiły wielkie straty między typerami...
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Ostatnio zmieniony przez zdzichu Czw Lut 21, 2008 15:09, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum