Mam takie 2 pytania odnośnie ligi typera. Ile kolejek do końca jeszcze przewidujecie? I czy rozważacie trwanie ligi jeszcze podczas MŚ czy może jakiś oddzielny konkurs związany z Mundialem?
Coś na mundial przewidujemy. Może będziemy z niego korzystać tylko w Pucharze Typera, może coś więcej, jeszcze zobaczymy Jeśli chodzi o ligę, to zbliżamy się do końca. Myślę, że jeszcze może jedna lub dwie kolejki będą.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Poprawiłem to, ale nie chciało mi się robić jeszcze jednego screena Będzie oczywiście uwzględnione w tabeli końcowej.
A co do Pucharu, to coś nam się pomyliło z tym, kto z kim gra i będzie trzeba zsynchronizować wyniki Jak na razie swoje mecze wygrali gollaz (ze stoperem) i mr. Answer (z lukim),
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Sorry Mani, ale nie rozumiem czemu za mecz Kansas City Wizards - Chicago Fire dostałem -1 pomimo, że postawiłem X, a mecz zakończył się remisem 2:2... W moim przypadku to jest akurat ważne, więc pilnuję tego... poprzednie podliczanie chyba też sprawdzę, bo nie wiem czy dobrze jest...
Nie wiem czy tak ważne, skoro i tak wygrasz pewnie bez tego Zwykła pomyłka, nie ma się co denerwować.
Akurat z tym będę miał przewagę 5 pkt, a bez tego 1 pkt. Więc to jest różnica, bo nie wiadomo czy utrzymam ją w ostatniej kolejce. A skoro to takie nie ważne to każdemu można parę punktów uciąć.
Jeżeli możesz to popraw to dziś... o ile to nie problem.
Ostatnio zmieniony przez mr. answer Pią Maj 21, 2010 06:29, w całości zmieniany 1 raz
No tak tyle, że w końcowej klasyfikacji liczą się wszyscy z I i II ligi. Także z tym będę miał przewagę nad 18danek97 5,01. A nie wiadomo jak ostatnia kolejka mi pójdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum