Tę kolejkę podliczyłem w poniedziałek Masz 66,93, bo ostatnio zdobyłeś 8,45. Po poprzedniej kolejce miałeś 58,48. Na moje jest wszystko OK. Jak masz inny wynik niż pogrubiony, to pewnie coś masz z ciastkami w przeglądarce.
W bonusie wrzucam ci poprzednią
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie gra polska, angielska (tylko 3 mecze), włoska i niemiecka wiec chyba nie ma sensu.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 15:16
Na weekend nie będzie typera?Ile mniej-więcej planujecie zrobić jeszcze kolejek?
Nie wiem o co chodzi i co miało na celu podanie złych dat przy meczach w typerze . Większość zapewne nie będzie typowała, bo zobaczy, że jeszcze jest czas .
Po prostu Fler to szczwana bestia i chciał wszystkich zrobić w jajco, żeby mógł awansować do upragnionej pierwszej ligi.
W pierwszej lidze przynajmniej zatypowały dokładnie te same osoby, co tydzień temu, i dwa tygodnie temu (bez Jarząba, on typował tylko teraz i ostatnio, dwa tygodnie temu nie) więc myślę, że tutaj nie ma żadnej strasznej szkody. Nie patrzyłem jak to jest z typowaniami w drugiej lidze, ale zdaje mi się, że ten kto miał zatypować, to to zrobił. Jeśli osoby biorące regularnie udział w drugiej lidze nie oddały typów właśnie przez to, możemy jakoś zainterweniować.
Ale fakt faktem, przepraszamy za zaistniałą sytuację.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ostatnio zmieniony przez mani Nie Kwi 18, 2010 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 17:30
No to może jakaś rekompensata z tego powodu w postaci bonusu + 20,21 pkt każdemu użytkownikowi w I lidze, którego nick zaczyna się od "J", ewentualnie jeszcze tym z miejsc 1-13, którzy zdobyli więcej niż 59 pkt, a mniej niż 60.
ja w ostatniej chwili sie zorientowałem że to dzisiejsze daty widząc boadjaże mecz lazio-roma a też myślałem, że za tydzień te mecze, ale uważam że kolejka powinna być anulowana bo nie tylko , że daty myliły to i trochę późno dodana jak na dzisiejsze mecze.
_________________ Poszukuję znaczków włoskich,angielskich i hiszpańskich.masz znaczek sprzedaj lub wymień.
Ostatnio zmieniony przez 18danek97 Nie Kwi 18, 2010 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum