Wysłany: Sob Cze 02, 2007 13:25 Jak gracie w Piłke??
Jestem ciekaw jak wy gracie w piłke.Na jakiej pozycji gracie jak oceniacie swoje umiejętności i czy gracie może w jakimś klubie?? Ja osobiście gram na pozycji bramkarza według mnie bronie dośc dobrze (nie popełniam rażących błędów ) w klubie żadnym nie gram.Grałem kiedyś w Stali Szczecin ale na obronie a teraz gram tylko w klubie podwurkowym.
Ja grałem na pozycji lewego obrońcy w Żyrardowiance Żyrardów i Unii Skierniewice, czasem też występowałem na lewym skrzydle.
Moje umiejętności oceniam jako przeciętne....dobrze asystuję, jestem dość szybki lecz jeśli chodzi o strzelanie w stronę bramki, to się dzieją "cuda niewidy" Jestem obunożny, choć lepiej gram lewą nogą lecz strzelanie to nie dla mnie.
Moim głównym atutem jest to, że się bardzo dobrze się ustawiam i dobrze gram głową ( bo jestem wysoki )
Natomiast moimi najważniejszymi wadami oprócz strzelania jest brutalny, ostry styl gry - koledzy porównóją mnie do Materazzi'ego
Widze, że tutaj sama formacja defensywna. Ja też gram na obronie. zazwyczaj na szkrydłach, ale czasami również w środku. Swoje umiejętności oceniam jako przeciętne. Przede wszystkim jestem waleczny
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 15:34 Re: Jak gracie w Piłke??
Dawid.Ch napisał/a:
podwurkowym.
Pisze się podwórkowym
Ja nie grałem i nie gram w klubie. Gram może nie słabo, ale uważam, że o piłce wiem więcej niż umiem w nią grać. Łamagą nie jestem, ale o zawodowstwie nigdy nie myślałem. Jak już gram to lewa pomoc, ewentualnie rozegranie.
Gram może nie słabo, ale uważam, że o piłce wiem więcej niż umiem w nią grać.
Wykreśliłbym pogrubione słowo i pasowałoby do mnie idealnie Zazwyczaj defensywa, właśnie przez swoje niewielkie umiejętności. W klubie nie grałem i raczej nie zamierzam
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 18:32
Jeśli chodzi o mnie, to w piłkę gram nieźle Nie gram w żadnym klubie, ale ludzi mówią, że nawet dobrze gram, chociaż nieraz zdarzają mi się głupie wpadki
ja też nie gram w zadnym klubie (jedynie bylem 2 razy na treningach Carbo ;D). zazwyczaj gram na lewej pomocy lub na ataku, ale jak trzeba to wroce . moze nie jestem jakims wybornym technikiem, ale przyspieszyc potrafie
Co do szybości, to ja raczej jestem bardzo szybki w porównaniu do reszty osób z klasy...10,5 sek. na 80 metrów - to mój wynik Ale to jeden z moich nielicznych atutów...znacznie lepiej wychodzi mi hokej i ręczna
ja najlepiej sie czuje na pozycji na ktorej moge sie nabiegac z pilka, wiec to chyba wszystkie ofensywne pozycje. moj atut to dobre dogrywanie pilek i strzaly z daleka, a w obronie jak gram to niezle mi idzie ale zle sie tam czuje. trenowalem troche na CHKS'ie, moglem grac w pierwszym zespole ale nigdy jak mialem czas to w klubie nie bylo lekarza, wiec nic nie wyszlo z mojej "kariery"
na pozycji napastnika..jestem bardzo szybki i bramkostrzelny w 5 meczach strzeliłem 6 BRAMEK...
na 100m mam czas 7.77s niezle
O skubany Faktycznie jesteś bardzo, bardzo, bardzo szybki! Nie wiem czy wiesz, ale o dwie sekundy poprawiłeś obecny rekord świata na 100m Albo zgubiłeś 'jedynkę' przed 'siódemką' albo naoglądałeś się filmu "Kłamca Kłamca" /geluAlbo może zgubił 'zero' po 'siódemce' /Michael900
haha Jak mówili w telewizji z 3 lata czy 4 temu że Carlos ma 10 sekund na 100 /Dawid.Ch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum