Ja gram gram na pozycji def.pomocnika w ... i idzie mi moge powiedziec ze bardzo dobrze.
E tam pochwale sie ze ostatnio z moja szkola zdobylem np. mistrzostwo miasta i teraz jedziemy na rejonowe grac np z druzyna z Dortmundu etc.
kemotek13 napisał/a:
tylko poprostu jak wchodzę na boisko to inaczej niż na podwórku,a tam o wiele lepiej mi idzie
U mnie jest odwrotnie, na podworku gram bardzo przecietnie a jak wybiegam z juniorami to od razu inne wcielenie.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pon Maj 19, 2008 20:51, w całości zmieniany 2 razy
W klubie nie gram, na podwórku i w szkole można powiedzieć, że jestem uniwersalny. Najbardziej lubię grać na ataku (podobno mam świetny instynkt strzelecki), również nieźle radzę sobie na bramce, w ostateczności mogę zagrać na obronie. Do klubu mnie nie ciągnie - bo i po co? Żeby później zrujnować sobie zdrowie?
Do klubu mnie nie ciągnie - bo i po co? Żeby później zrujnować sobie zdrowie?
ja gram w miejscowym klubie: KS Fala Międzyzdroje. pozycja: środkowy obronca, ew. prawy obronca (w skrajnych przypadkach lewy ) gram juz ladnych pare lat ale dopiero od niedawnego czasu sie "odblokowalem" i zaczynam grac na coraz wyzszym poziomie jakos nie moglem sie przelamac, brakowalo mi pewnosci siebie. teraz idzie nam coraz lepiej, mamy dobra ekipe, bycmoze w nastepnym sezonie wystartujemy w lidze wojewodzkiej
Zaś moje największe piłkarskie osiągnięcie to zdecydowanie wygrany pojedynek "1 na 1" z Krystianem Feciuchem. Do pomniejszych sukcesów można zaliczyć chociażby nieznaczną porażkę w siatkonogę z reprezentantem Polski U-19.
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 16:01
Ja trenowałem 2 lata w klubie Start Łódź.Teraz już się wypisałem z treningu bo mi plan lekcyjny nie pozwalał ale kiedyś się jeszcze zapisze .Zawsze gram na pomocy
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Hmm, ja w "nogę" gram bardzo przeciętnie, bo tą dyscypliną sportu zainteresowałem się dopiero w 2006 roku. Wspaniale jednak wychodzą mi strzały w "voleya". Potrafię tak ułożyć nogę do nadlatującej piłki, że dość często udaje mi się posłać piłkę w "okienko".
Natomiast mówiąc nie skromnie jestem dobry w koszykówce. Często dyryguję na boisku pokazując kolegom gdzie mają zagrać. Dzisiaj po raz kolejny na w-fie udowodniłem, że jestem wartościowym graczem. Rzuciłem kilka "koszy", do tego asystowałem (?) przy zdobywaniu punktów przez innych kolegów. Wygraliśmy 2 z 2 meczy, więc dzisiejszy dzień poza lekką kontuzją w kontekście sportowym mogę uznać za udany.
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 19:21
ja gram w klubie. gram jako ostatni obronca albo pomoc srodek. w klubie chlopaki mowia ze jestem jednym z lepszych zawodnikow. niechce sie chwalic ale moze rzeczywiscie tak. mam dobra kiwke i jak trzeba to tez i przyspiesze. mam mocny strzal to jest moj atut. ostatnio lige zdobylismy a ostatnie 2 mecze wlasnie zagralem na obronie i tak moja przygoda sie zaczela z obrona..:/ bardziej wolalbym w przodu grac..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum