Poprzedni temat «» Następny temat
Jak gracie w Piłke??
Autor Wiadomość
wEncio 

Wysłany: Wto Mar 25, 2008 22:00   

A ja gram w Pogoni Barlinek(4 liga).Gram na pozycji ostatniego stopera.

Chenio8 

Kolekcjoner od: Wrzesień 2007
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 22:14   

Ja gram na pozycji bramkarza (od 5 lat), uwazam, ze wychodzi mi to calkiem dobrze(Kamil_on i PiotrekG696 moga potwierdzic). :grin:

Wczesniej troche kopalem z Kamilem w mlodzikach Motoru Lublin, lecz po krotkim czasie zrezygnowalismy z powodu zlego planu lekcji :sad:

WKS Śląsk & RKS Motor Lublin & Chełmianka
Ostatnio zmieniony przez Chenio8 Wto Mar 25, 2008 22:17, w całości zmieniany 1 raz  

Fler 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 20:50   

Ja gram gram na pozycji def.pomocnika w ... i idzie mi moge powiedziec ze bardzo dobrze.

E tam pochwale sie ze ostatnio z moja szkola zdobylem np. mistrzostwo miasta i teraz jedziemy na rejonowe grac np z druzyna z Dortmundu etc. ;]

kemotek13 napisał/a:
tylko poprostu jak wchodzę na boisko to inaczej niż na podwórku,a tam o wiele lepiej mi idzie :)

U mnie jest odwrotnie, na podworku gram bardzo przecietnie a jak wybiegam z juniorami to od razu inne wcielenie. :)

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pon Maj 19, 2008 20:51, w całości zmieniany 2 razy  

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 20:57   

W klubie nie gram, na podwórku i w szkole można powiedzieć, że jestem uniwersalny. Najbardziej lubię grać na ataku (podobno mam świetny instynkt strzelecki), również nieźle radzę sobie na bramce, w ostateczności mogę zagrać na obronie. Do klubu mnie nie ciągnie - bo i po co? Żeby później zrujnować sobie zdrowie? :)

gelu 

Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 12:07   

Ja dzisiaj zdobyłem wicemistrzostwo szkoły (Dzień Sportu ;] ). Grałem na rezerwie, łącznie może jeden mecz na pięć ;] . Ale są lepsi ode mnie ;] .

Nie przegraliśmy ani jednego meczu, ale decydujący zremisowaliśmy. Turniej wygrało liceum lepszym stosunkiem bramek.

Medal: http://i32.tinypic.com/11262qd.jpg ;]

To były takie małe ME ;] . 16 drużyn i nazwy krajow europejskich ;] .
Ostatnio zmieniony przez gelu Sro Cze 18, 2008 12:52, w całości zmieniany 1 raz  

DarekD 

Profil: Autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: luty 2008
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 12:14   

Ja wczoraj podobnie jak Ty z klasą zdobyłem wicemistrzostwo ;) Turniej był z okazji Dnia Sportu. W decydującym meczu ulegliśmy 1-2 :neutral:

kaka 

Wysłany: Sro Cze 18, 2008 12:16   

a ja gralem 5 lat w Pogoni Szczecin...gralem...

i ostatnio na dniu sportu zdobylem miejsce z klasa..puzniej skan pucharu

mam tez kilka sukcesów za czasów gry w Pogoni....

[ Komentarz dodany przez: gelu: Sro Cze 18, 2008 1:19 pm ]

kaka napisał/a:
puzniej

Później <ruch>

pulpet 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 14:39   

ja gram w Radomiaku Radom na Pomocy

stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 15:01   

Mart_Poom napisał/a:
Do klubu mnie nie ciągnie - bo i po co? Żeby później zrujnować sobie zdrowie?
:roll: :roll:

ja gram w miejscowym klubie: KS Fala Międzyzdroje. pozycja: środkowy obronca, ew. prawy obronca (w skrajnych przypadkach lewy ;] ) gram juz ladnych pare lat ale dopiero od niedawnego czasu sie "odblokowalem" i zaczynam grac na coraz wyzszym poziomie ;] jakos nie moglem sie przelamac, brakowalo mi pewnosci siebie. ;] teraz idzie nam coraz lepiej, mamy dobra ekipe, bycmoze w nastepnym sezonie wystartujemy w lidze wojewodzkiej ;]

22.07.1927 r.

tomek94 

Wysłany: Wto Cze 23, 2009 15:25   

Ja grałem w klubie, lecz kontuzja wyeliminowała mnie z gry na ten sezon.

Treningi wznawiam wraz z rozpoczęciem nowego roku szkolnego.

Gram dość dobrze. Najczęściej za napastnikiem ale jak def.pomocnik wysunięty trochę do przodu ( jestem rozgrywającym).

Mój największy atut to przegląd pola- potrafię zagrać z każdego miejsca.

Inną moją mocną stroną jest precyzja, staram się strzelać z mniejszą siłą, ale celnie. Tak samo podaję.

Moją największą wadą jest podatność na kontuzję (najczęściej kolana), ale

jak omijają mnie to jestem w znakomitej formie.

Mateusz 

Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 19:37   

A ja nie grałem i nie gram w klubie. :(

Zaś moje największe piłkarskie osiągnięcie to zdecydowanie wygrany pojedynek "1 na 1" z Krystianem Feciuchem. :o Do pomniejszych sukcesów można zaliczyć chociażby nieznaczną porażkę w siatkonogę z reprezentantem Polski U-19. :oops:

Sawik 

Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 16:01   

Ja trenowałem 2 lata w klubie Start Łódź.Teraz już się wypisałem z treningu bo mi plan lekcyjny nie pozwalał ale kiedyś się jeszcze zapisze ;] .Zawsze gram na pomocy :)

Unkas 

Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 15:18   

Hmm, ja w "nogę" gram bardzo przeciętnie, bo tą dyscypliną sportu zainteresowałem się dopiero w 2006 roku. Wspaniale jednak wychodzą mi strzały w "voleya". Potrafię tak ułożyć nogę do nadlatującej piłki, że dość często udaje mi się posłać piłkę w "okienko".

Natomiast mówiąc nie skromnie jestem dobry w koszykówce. Często dyryguję na boisku pokazując kolegom gdzie mają zagrać. Dzisiaj po raz kolejny na w-fie udowodniłem, że jestem wartościowym graczem. Rzuciłem kilka "koszy", do tego asystowałem (?) przy zdobywaniu punktów przez innych kolegów. Wygraliśmy 2 z 2 meczy, więc dzisiejszy dzień poza lekką kontuzją w kontekście sportowym mogę uznać za udany.

saganek94 

Profil: pilkarze
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 19:21   

ja gram w klubie. gram jako ostatni obronca albo pomoc srodek. w klubie chlopaki mowia ze jestem jednym z lepszych zawodnikow. niechce sie chwalic ale moze rzeczywiscie tak. mam dobra kiwke i jak trzeba to tez i przyspiesze. mam mocny strzal to jest moj atut. ostatnio lige zdobylismy a ostatnie 2 mecze wlasnie zagralem na obronie i tak moja przygoda sie zaczela z obrona..:/ bardziej wolalbym w przodu grac..

Odpowiedz do tematu