Poprzedni temat «» Następny temat
Jak gracie w Piłke??
Autor Wiadomość
Lukasz_Juve

Wysłany: Pon Cze 18, 2007 21:21   

Ja gram na bramce i kocham to po protu :!: Lubię dreszczyk emocji gdy biegnie na mnie jakiś wielkolud z piłką a ja jestem tuż przed nim. Coś pięknego :!: A gdy dostaniesz piłką tam gdzie byś nie chciał - to ejst coś :!: POLECAM :!: :D

A tak serio, to bardzo lubię tą pozycję bo kręci mnie dreszczyk emocji oraz lubię wrócić z treningów "troszeczkę" poobijany :D

Aha i z tego co mówią kumple znam się dobrze na tym fachu :D

Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 16:23   

Ja gram wspaniale. I się z tego ciesze.

olek99

Wysłany: Sro Cze 27, 2007 14:15   

ja nie gram w żadnym klubie lubie grać na obronie i na ataku grałem jeden mecz grałęm takiej tam w LB(lidzie podwórkawej)

(na mój wiek gram dobrze)

juvelove 

Profil: Gadżety Paczki
Kolekcjoner od: 2005- 07
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 16:15   

Jestem bardzo szybki znam troche trików,najlepiej wychodzą mi wrzutki i rzuty wolne Gorzej mi wychodza strzały na bramke. Jestem Kapitanem w klubie.

wojtasek1994 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Czerwiec 2007
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 08:09   

Ja kiedyś grałem w klubie na pozycji obrońcy:D

forzajuve1810

Wysłany: Pią Cze 29, 2007 11:25   

Ja też nie gram w żadnym klubie. Gram w piłkę, bo gram. Tak jakoś. Osobiście bardziej wolę chyba siatkówkę (ale jeszcze nie jestem pewien). Ale jak już gra to wolę obronę, bo jakoś nie mam zaufania do innych. Taki już jestem... Czasami jednak lubię "łupnąć" z dystansu lub z bliska, nieważne.

Gooners

Wysłany: Sob Cze 30, 2007 16:36   

gralem kiedys w klubie przez 3 lata ale go rozwiazali gralem tam na prawej pomocy..Teraz gram na obronie ale jak sie wylatam to na ataku..Raczej nie gram zle. :D

Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 17:19   

Cytat:

na 60m - 7.87

Słabo.
Cytat:

na 100m - równe 11

Słabo. Aha, dochodze do wniosku, że się chciałeś pochwalić? Booosko. :lol:
Cytat:

- nie wiem czy to jest prawda ale w szkole tak mi wymierzyli Wesoly

Powiedz im tam, żeby w nowe stopery zainwestowali.
Cytat:

a w piłke gram tak sobie

A ja gram wspaniale.

sesolinho7

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 16:52   

nieżle gram daje nawet rade

edmilson 

Profil: Autografy, przypinki, proporczyki
Kolekcjoner od: 2007-02
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 19:53   

Mi najlepiej idzie na bramce, ale w obronie też z powodzeniem daje sobie rade :)

hubert90

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 21:01   

Cytat:

na 100m - równe 11

Słabo.

Czy ja wiem czy tak słabo?? Rekord świada na 100 metrów wynosi ok. 10 sek. A jakby chciał się dostać na zawodowego żołnierza to z egzaminu na bieg nie miałby problemu

kemotek 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: kwiecień 2007r.
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 15:55   

Ja w moim klubie gram na stoperze :D :D Bardzo odpowiedzialna pozycja. Uważam iż mogę grać lepiej :( tylko poprostu jak wchodzę na boisko to inaczej niż na podwórku,a tam o wiele lepiej mi idzie :)

andrys

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 08:36   

Ja nie miałem jakieś większej przygody z piłką lecz coś tam mogę o sobie napisać.

Zaczęło to się w 3 klasie podstawówki. Do klas 1-3 przyszedł jeden z nauczycieli w-f, ze odbędzie się nabór do reprezentacji szkoły w w/w wieku. Na początku były 3 otwarte treningi dla wszystkich i po nich trener/nauczyciel wytypowałem najlepszą piętnastkę do reprezentacji szkolnej. Jakoś stało się, że znalazłem się wśród wybranków. Będąc szczery nie będę pisał iż byłem jeden z lepszych itp. bo na tamte dni byłem jeden z gorszych w kadrze. Poszło nam średnio w Lidze Bydgoskiej zajęliśmy 5 miejsce na 7 drużyn ja zagrałem tylko w około 5 meczach i strzelił 1 bramkę. W tym sezonie nie miałem stałej pozycji i w sumie wędrowałem od obrony do ataku lecz głównie grałem na środku pomocy. Za rok będąc w 4 klasie trener kontynuował prowadzenie nas. Podziękował 2 zawodnikom i dokooptował do nas 2 młodszych wyróżniających się graczy. W tym roku jednak moja rola w zespole była zupełnie inna i zagrałem w 14 meczach na 18 możliwych i o dziwo trener nie wystawił mnie tylko w 2 meczach a w 2 pozostałych nie mogłem grać z powodu kontuzji/choroby. W tym sezonie miałem jednak już stałą pozycję tj. grałem na lewym skrzydle. W tych 14 meczach strzeliłem bodaj 5 bramek i był to dość dobry wynik jak na pomocnika, a nasza drużyna zajęła 2 miejsce na 10. Ogólnie byliśmy zadowoleni. Myśleliśmy, że to już koniec naszej przygody i już "po kadrze" jednak klub Zawisza Bydgoszcz zorganizował turniej Mistrzostw Bydgoszczy właśnie w tym roczniku. W turnieju wzięło udział 12 szkół+4 bydgoskie kluby. Z racji tego iż graliśmy tam w mniejszym składzie nie łapałem się do składu jako pomocnik i jeżeli chciałem grać miałem zejść na obronę. Zgodziłem się. Po pierwszych dwóch meczach przegraliśmy z Zawiszą 0-1 i z Polonią 1-4. Byliśmy załamani. Kolejne grupowe mecze już wygrywaliśmy i wyszliśmy z drugiego miejsca z grupy. W półfinale trafiliśmy na szkołę która wyprzedziła nas w tej lidze i nie byliśmy pewni zwycięstwa. Po regulaminowym czasie gry było 1-1 i przyszedł czas na karne. Trenerzy mieli wytypować po trzech zawodników. Po tych trzech seriach w karnych było 2-2 i trzeba było jeszcze po jednym. Cały czas 2-2. Znów po jednym i trener wytypował mnie. Podszedłem do piłki i nie zawiodłem go i w karnych wygraliśmy 3-2 po części dzięki mnie. W finale trafiliśmy na Zawiszę i wzięliśmy na nich rewanż wygrywając wygrywając z nimi 2-0. Tak więc wygraliśmy turniej, którego gospodarzem jak i zarówno faworytem był Zawisza. Trener klubu od razu do nas podszedł i zaprosił prawie cały skład do klubu na treningi. Niestety pozycja na której chciałem grać czyli lewe skrzydło była silnie obsadzona i nie miałem prawa wygryźć tego osobnika ze składu. Inna pozycja mnie nie interesowała i po około 3-4 treningach zrezygnowałem z gry w tym klubie i zarazem tak skończyła się moja przygodą z "poważniejszą grą w piłkę".

Ale żem się rozpisał. xD

Chyba wybrańców, a nie wybranków :D // Szymonp1992

zdzichu 

Profil: Autografy Zagłębia Lubin
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 19:26   

Ja jestem bramkarzem juniorów GKS Prochowiczanki Prochowice. ;D

WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!

Francuz 

Profil: Autografy - Celtic Glasgow
Kolekcjoner od: 2008-04
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 09:10   

Ja gram W Legniczance Legnica [klasa B]. Zazwyczaj gram jako skrzydłowy pomocnik.

What the hell do we care,

What the hell do we care,

Hail Hail, The Celts are here,

What the hell do we care now ...

Odpowiedz do tematu