W Polsce bardzo podoba mi się oprawa meczowa Lecha i Wisły. Te dwa kluby mogą liczyć na znakomity doping kibiców w każdym meczu nawet wyjazdowym. Kiedyś do tych klubów zaliczał się Pogoń Szczecin ale gdy przyszedł nieszczęsny pan Ptak który zniszczył Pogoń (takie jest moje zdanie)kibice w ramach protestu przestali pezychodzić na mecze.
Za granicą na moim zdaniem najlepsi są kibice w Grecji i Angli. W Grecji są bardzo fanatyczni kibice szczególnie Olympiacos'u Pireus i Panathinakos'u którzy nawzajem się nienawidzą. Na meczach w Grecji zawsze jest dużo konfetti. To oprawa z meczu Olympiacos v.s PAO http://www.youtube.com/watch?v=W3yejrzVBTc.
W Angli zawsze można liczyć na głośny doping. Kibice dla swoich klubów są zdolni zrobić niemal że wszystko.
Kibie Tureccy są bardzo fanatyczni często agresywni gdy ich drużyna nie gra tak jak im się podoba co pokazał mecz ze Szwajcarią gdzie kibice rzucali kamieniami i innymi przedmiotami w sumie piłkarze też się nie popisali.
Kibice Boca Juniors też zasługują na uznanie ponad połowa ludzi w Argentynie im kibicuje. Na meczach zawsze jest wspaniała oprawa. Wiernym kibicem tego klubu jest Diego Armando Maradona.
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum