Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 17:15
Dzisiaj miałem okazję zobaczyć sobie ekipę wyjazdową Górnika Zabrze i naprawdę jestem pod wrażeniem. Nieraz byli oni głośniejsi od kibiców z niewłaściwej strony Błoń. Spodobała mi się bardzo (może alojzy coś na temat tej przyśpiewki powie, skąd się wzięła) taka przyśpiewka w rytmach rodem z Afryki : najpierw ręce do przodu, a potem zabawa.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Kwietnia 2008
Wiek: 19 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 550 Skąd: ROW Rybnik
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 18:07
Jarzab93 napisał/a:
Dzisiaj miałem okazję zobaczyć sobie ekipę wyjazdową Górnika Zabrze i naprawdę jestem pod wrażeniem. Nieraz byli oni głośniejsi od kibiców z niewłaściwej strony Błoń. Spodobała mi się bardzo (może alojzy coś na temat tej przyśpiewki powie, skąd się wzięła) taka przyśpiewka w rytmach rodem z Afryki : najpierw ręce do przodu, a potem zabawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum