Wysłany: Nie Lip 12, 2009 15:53 Ruch Ultras w Polsce.
Co sądzicie o ultrasach??według mnie cały czas ruch ultras idzie do przodu.Ekipy sa nawet w klubach z A-klasy ! . czy wy chcielibyscie byc ultrasem??czy moze wolicie siedziec i dlubac slonecznik??Mile widziane Fotki ultrasow z waszych miast.
POGOŃ SZCZECIN-Zawisza Bydgoszcz 2008/2009
Ostatnio zmieniony przez kaka Nie Lip 12, 2009 15:53, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 16:08
Ja tam wolę stać i dłubać słonecznik, więc jakoś specjalnie nie klasyfikuję się ani do jednej, ani do drugiej grupy. Ale byłbym w stanie usiąść, jeśli zajdzie taka potrzeba.
kaka napisał/a:
Mile widziane Fotki ultrasow z waszych miast.
Po co Ci fotki moich kolegów?
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
hah! znam paru "ultrasow". w sumie to jeden jest "fanatyczny" i z niego cala polewka Flota Świnoujście... podniecają sie na meczach, wiekszosc tych ultrasow z e"F"ki ma nie wiecej niz 16-17 lat, a na meczach krzycza rozne rzeczy w strone przyjezdnych, a gdy goscie ruszaja, momentalnie wszyscy znajduja sie w lesie tuz za plotem
ja tam na A klasie jeszcze nie widzialem ultrasow. chyba, ze to sa babcie i dziadkowie krzyczacy " Marian no strzelaj! Ku... ! " i takie tam. ja tam zawsze siedze na trawce albo na laweczce i jem slonia, pozniej popije jogurcikiem pitnym. ot cale ultrasowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum