Poprzedni temat «» Następny temat
Bukmacherka
Autor Wiadomość
MiSzCz.U 

Profil: Autografy
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 14:06   

Cytat:

sie gra sie wie 8) jutro bede dokladniej wiedzial to Ci wyGGuję

Tia, nie ma to jak zerżnąć typ od kogoś innego z forum Widzewa i udawać kozaka

ŁUKASZ ZAŁUSKA

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 09:25   

MiSzCz.U napisał/a:
Cytat:

sie gra sie wie 8) jutro bede dokladniej wiedzial to Ci wyGGuję

Tia, nie ma to jak zerżnąć typ od kogoś innego z forum Widzewa i udawać kozaka

a napisalem gdzies ze to moj typ?

=======

Junior dos Santos wygra w 1 rundzie @ 2.25 [Paddy Power]
znakomity typ, polecam

Matix66

Wysłany: Wto Sie 10, 2010 19:13   

Jankovic J. - Dushevina V.

Typ:1
Kurs:1.50

Tak więc zacznę tradycyjnie od podania pierwszego typu z turnieju WTA pań, który tym razem rozgrywany jest w Cincinnati. Od razu w oko wpadł mi mecz pomiędzy Jankovic J. z Serbii i Dushevina V z Rosji. Oczywiście zdecydowaną faworytką według mnie jest Serbka, która aktualnie zajmuję bardzo wysokie drugie miejsce w rankingu WTA natomiast jej dzisiejsza rywalka plasuję się dopiero na 71 lokacie. Jak widać obydwie zawodniczki dzieli prawdziwa przepaść dlatego dziwi mnie trochę zawyżony moim zdaniem kurs ale cóż nic tylko korzystać. Kolejnym argumentem przemawiającym za Serbką jest bilans spotkań tych zawodniczek, które mierzyły się pięciokrotnie i tylko raz udało się niespodziewanie wygrać Rosjance ale myślę, że był to tylko przypadek i tym razem również wygra Serbka odnosząc już piąte zwycięstwo w małej rywalizacji pomiędzy tymi tenisistkami.

Sharapova M. - Kuznetsova S.

Kurs:1.55

Drugim meczem, który przeanalizuję będzie już dużo mniej pewny od poprzedniego ponieważ spotkają się ze sobą dwie naprawdę doskonałe tenisistki, których osiągnięcia długo by można było wymieniać a mianowicie Maria Sharapova zagra ze swoją rodaczką Svetlaną Kuznersovą. Myślę, że mimo iż po ostatnim dołku Kuznetsovej nie ma już żadnego śladu o czym najlepiej świadczy ostatni wygrany przez nią turniej w finale, które wygrała z naszą rodaczką Agnieszką Radwańską, to mimo wszystko faworytką będzie Maria, która ostatnio gra naprawdę dobrze a nie się co oszukiwać, że turniej wygrany przez Svetlane nie był nie wiadomo jak dobrze obsadzony. Jeżeli chodzi o bezpośredni bilans tych zawodniczek to jak na razie grały ze sobą aż 8 razy i mają na swoim koncie po 4 wygrane tak więc jest na remis. Myślę, że Sharapova powinna wygrać ale nie ryzykował bym dużej kwoty ponieważ kobiecy tenis obfituję w masę niespodzianek a w tym meczu grają dwie naprawdę świetne zawodniczki.

Wawrinka S. - Dancevic F.

Kurs:1.25

Jak to w tenisie bywa jeden turniej się kończy a za nim zaraz zaczyna się następny. Tym razem w ramach pierwszej rundy turnieju ATP w Toronto zmierzą się S. Wawrinka ze Szwajcarii i F. Dancevic z Kanady. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest zajmujący 24 miejsce Szwajcar, którego nazwisko doskonale znane jest wszystkim kibicą tenisa jego rywal natomiast plasuję się dopiero na 417 miejscu. Jak widać obydwóch zawodników dzieli prawdziwa przepaść w rankingu i nie bez przyczyny ponieważ Wawrinka jest o kilka klas lepszy od swojego dzisiejszego rywala dlatego, myślę, że nie będzie miał kompletnie żadnych problemów w tym meczu można by było nawet postawić na wygraną Szwajcara w dwóch setach ale postanowiłem podać trochę bezpieczniejszy typ bo niższym kursie.

Querrey S. - Russell M.

Typ: 2:0 dla Querrey S
Kurs:1.40

No i jeszcze jeden typ z pierwszej rundy turnieju ATP w Toronto tym razem wybrałem pojedynek pomiędzy Querrey S. z USA a Russell M. z USA. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania jest dużo bardziej utytowany z Amerykanów a mianowicie Querrey, który aktualnie plasuję się na 21 pozycji natomiast jego rywal zajmuję 82 miejsce. Może dystans w rankingu ATP nie jest jakoś ekstra wielki ale mimo wszystko obydwóch panów dzieli dość sporo jeżeli chodzi o umiejętności. W dodatku faworyzowanemu Amerykaninowi doskonale pasuję dzisiejszy rywal z którym na trzy spotkania wszystkie zakończyły się jego zwycięstwem. Również i bukmacherzy nie dają praktycznie szans na zwycięstwo Russellowi płacą za jego przegraną zaledwie 1.15. Myślę, że pojedynek zostanie zakończony gładką wygraną Querrey, który upora się z rywalem w dwóch setach.

www.sportwyniki.pl - wyniki na żywo, tabele

www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony

herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Sro Sie 11, 2010 14:11   

Eitun/Johansen i Banck/Gunther -> te pary można śmiało grać, jeśli chodzi o plażówkę na dzień dzisiejszy, polecam. <por>

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

Matix66

Wysłany: Pon Sie 16, 2010 22:42   

Kuznetsova S. - Pavlyuchenkova A.

Kurs:1.55

No i tradycyjnie gdy przychodzi wtorek zaczynają się nowe turnieje zarówno WTA jak i ATP. Tym razem na początku zajmę się turniejem WTA w Montrealu gdzie w ramach pierwszej rundy zmierzą się S. Kuznetsova i Pavlyuchenkova A. Obydwie zawodniczki są z Rosjankami tak więc zapowiada się bratobójczy pojedynek z którego zwycięsko wyjdzie moim zdaniem zdecydowanie bardziej utytułowana Kuznetsova, która aktualnie zajmuje 16 miejsce natomiast jej rywalka jest niewiele niżej ponieważ plasuję się na 22 lokacie. Jak widać obydwie zawodniczki dzieli w rankingu dość niewiele ale spowodowane jest to głównie małym kryzysem lepszej z Rosjanek, który przechodziła jakieś dwa miesiące temu w czasie którego przegrywała z naprawdę słabymi rywalkami na szczęście po kryzysie nie ma już śladu i myślę, że zacznie ona marsz w górę tabeli. Jeżeli chodzi o pojedynki tych zawodniczek to mierzyły się one dwukrotnie i obydwa pojedynki wygrała Kuznetsova i myślę, że podobnie będzie i dzisiaj.

Safarova, Lucie- Sharapova, Maria

Typ: Zakład na set 2:0

Kolejnym bardzo ciekawym meczem turnieju WTA w Montrealu jest pojedynek pomiędzy Safarova a Sharapovą. Oczywiście zdecydowaną faworytką tego spotkania jest Rosjanka, która z meczu na mecz gra coraz to lepiej i powoli pnie się w rankingu w którym aktualnie zajmuję już dość wysokie 12 miejsce ale myślę, że jej to nie satysfakcjonuję i będzie chciała być jeszcze wyżej. Jej rywalka natomiast plasuje się na przyzwoitej 25 lokacie. Niestety Safarova miała ogromnego pecha, ze już w pierwszej rundzie trafiła na tak mocną rywalkę jaką jest Rosjanka i niestety ja nie daję jej żadnych szans i stawiam na gładkie zwycięstwo Sharapovej w dwóch krótkich setach, dzięki czemu nie starci zbyt dużo sił co z pewnością będzie miało znaczenie w dalszej części turnieju.

Hewitt L. - Lu Y.H.

Kurs:1.50

No i tradycyjnie po dwóch typach z kobiecego tenisa przyszedł czas na coś z turnieju ATP mężczyzn, który odbywa się w Cincinnati. Z dość bogatej oferty meczów pierwszej rundy wybrałem spotkanie pomiędzy L. Hewittem i Lu Y.H. Obydwaj tenisiści potrafią doskonale grać w tenisa ale przyznam się, że Australijczyk jest moim ulubionym tenisistą dlatego będę stawiał na niego. Jeżeli chodzi o ranking to obydwaj tenisiści są dość blisko siebie ponieważ Hewitt zajmuję 30 lokatę a jego dzisiejszy rywal plasuję się na 40 pozycji. Jak widać spotkanie zapowiada się na bardzo wyrównane i może przeważyć ogromne doświadczenie Australijczyka, który w swojej karierze osiągnął już naprawdę wiele i chyba nie ma żadnego kibica tenisa, który nie znał by jego nazwiska. Mimo wszystko, myślę, że nie warto stawiać zbyt dużych pieniędzy ponieważ mecz nie ma zdecydowanego faworyta.

Isner, John- Kubot, Lukasz

Typ: Zakład na set 2:0

Kolejnym ciekawym pojedynkiem turnieju ATP w Cincinnati jest mecz naszego reprezentanta Łukasza Kubota z Johnem Isnerem z USA. Niestety poważana kontuzja pokrzyżowała plany w tym sezonie Kubotowi, który więcej nie grał niż grał i jest to jego pierwszy mecz od dłuższego czasu dlatego myślę, że ciężko spodziewać się cudu i trzeba zostać realistą i przy okazji na tym zarobić i postawić na porażkę Kubota ,który mierzy się z bardzo dobrym graczem, który aktualnie zajmuję wysokie 19 miejsce w rankingu natomiast nasz gracz plasuję się na 61 pozycji. Myślę, że faworyzowany Amerykanin nie będzie miał żadnych problemów w tym meczu i wygra w dwóch dość szybkich setach i tak bym właśnie stawiał, bukmacherzy płacą za to aż 1.40.

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 12:17   

Piłkarze z Wysokiego Mazowieckiego nie strzelili jeszcze w lidze bramki. Stomil, pomimo tego, że powinien grać w III lidze radzi sobie całkiem nieźle. Gospodarze powalczą dziś o pełną pulę.

18 sierpnia 2010, 17:00
Stomil Olsztyn - Ruch Wysokie Mazowieckie @ 2.15 [Fortuna] - stawka: 2/10

Szczerze mówiąc nie rozumiem aż tak wysokiego kursu na Polonię. Fakt - na inaugurację przegrali aż 0:5 z Jarotą, ale później było już tylko lepiej - 2:3 z Zagłębiem i 0:2 z Zawiszą. Goście z pewnością nie są jakąś futbolową potęgą. Wydaje mi się, że nowotomyślanie zdobędą dziś swoje pierwsze punkty w II lidze.

18 sierpnia 2010, 17:30
Polonia Nowy Tomyśl (lub x) - Ruch Zdzieszowice @ 2.24 [Fortuna] - stawka: 3/10

Co tu dużo ukrywać - Hapoel na wyjazdach gra słabo. W tym sezonie na obcym terenie przegrali już trzykrotnie - z Bnei Sakhninem i Netanją w ramach prestiżowego turnieju Toto Cup i z FK Aktobe w trzeciej rundzie eliminacji Ligi Mistrzów. Dziś na ich drodze staną gracze z Salzburga, którzy z kolei tego lata na własnym boisku odnieśli komplet zwycięstw. Jeśli Austriacy marzą o fazie grupowej LM, to dzisiaj bezapelacyjnie muszą wygrać.

18 sierpnia 2010, 20:45
Red Bull Salzburg - Hapoel Tel Awiw @ 1.80 [Fortuna] - stawka: 4/10

wiecej na blogu

Matix66

Wysłany: Wto Sie 24, 2010 16:25   

Baghdatis M. - Andreev I

Typ:1.30

W ramach pierwszej rundy turnieju ATP w New Haven zmierzą się Baghdatis i Andreev. Mimo iż bilans spotkań tych panów jest niekorzystny dla reprezentującego Cypr Baghdatisa bo przegrał on jedyne do tej pory spotkanie z Andreevem z Rosji to jest on zdecydowanym faworytem tego spotkania ponieważ ta porażka miała miejsce wtedy gdy Cypryjczyk był w wyraźnym dołku i przegrywał wszystko co się dało. Na szczęście ten okres jest już za nim i znowu zaczął grać na bardzo wysokim poziomie dzięki czemu powrócił na dość wysokie miejsce w rankingu, aktualnie plasuję się na 18 pozycji, jego rywal natomiast zajmuję odległe 102 miejsce. W dodatku ostatnie mecze pokazują, że Rosjanin nie jest w najwyższej formie a Cypryjczyk wręcz odwrotnie w ostatnim turnieju został zatrzymany dopiero przez Rogera Federera w meczu półfinałowym. Myślę, że mimo iż kurs nie jest powalający to warto postawić na to spotkanie ponieważ mecz jest bardzo pewny.

Stosur S. - Errani S.

Kurs:1.25

W ramach drugiej rundy turnieju WTA w New Haven zmierzą się ze sobą Samanta Stosur z Australii i Errani z Włoch. Jak widać po kursie bukmacherów zdecydowaną faworytką tego spotkania będzie Stosur, która mimo iż nie gra już tak rewelacyjnie jak na początku sezonu to nadal prezentuje dobrą formę i z taką zawodniczką jak Errani powinna sobie bez większych problemów poradzić. W dodatku obydwie panie już raz się ze sobą spotkały i wygrała wtedy Australijka i myślę, ze podobnie powinno być i dzisiaj. Jeżeli chodzi o ranking WTA to faworyzowana Stosur aktualnie plasuję się na bardzo wysokiej 6 lokacie, natomiast jej rywalka jest na 37 miejscu. Myślę, że mimo iż kurs nie jest jakoś ekstra wysoki to mimo wszystko warto postawić na ten mecz ponieważ porażka Samanty będzie olbrzymią niespodzianką.

Stany Zjednoczone – Polska

Typ:2
Kurs:3.60

Po dość długich eliminacjach w końcu nadszedł czas na wielki finał World Grand Prix pań w siatkówce. W pierwszy inaugurującym finał meczu nasze reprezentantki zmierzą się z USA. Ten pojedynek zapowiada się na bardzo wyrównany i trochę dziwi mnie kurs bukmacherów, którzy stawiają USA w roli zdecydowanego faworyta. Nie dość, że obydwie drużyny prezentują bardzo zbliżony poziom to w eliminacjach do finału nasze wygrały z Amerykankami i to dość gładko co może świadczyć o tym, że nasze wiedzą jak z nimi grać.
Myślę, że warto zaryzykować postawić na Polskę aczkolwiek nie zbyt dużą kwotę ponieważ z kobietami nigdy nic nie wiadomo a tym bardziej w takim wyrównanym meczu jak ten ale kurs jest kuszący.

Dementieva E. - Bondarenko K.

Typ: Zakład na sety 2:0

W ramach drugiej rundy turnieju WTA w New Haven zmierzą się Dementieva z Rosji i Bondarenko z Ukrainy. Oczywiście zdecydowaną faworytką tego spotkania jest Rosjanka o czym najlepiej świadczy kurs bukmacherów, którzy płacą za jej zwycięstwo zaledwie 1.15. Dużo bardziej opłaca się już postawić zwycięstwo Rosjanki w dwóch setach co jest bardzo prawdopodobne ponieważ obydwie zawodniczki dzieli ogromna różnica. Jeżeli chodzi o ranking to faworyzowana Dementieva zajmuje aktualnie wysoką 13 lokatę, natomiast jej rywalka jest na 62 miejscu. Jeżeli chodzi o bilans pojedynków pomiędzy tymi paniami to jak nie trudno się domyślić jest on na korzyść Rosjanki, która na 5 rozegranych meczy wygrała aż 4 i tylko raz schodziła z kortu jako przegrana.

mleko 

Profil: Autografy, Szaliki
Kolekcjoner od: Listopad 2008
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 12:28   

1)
Tzw. Wariat:

Auxerre-Zenit
4431 2 P 2.70
Ajax-Dynamo Kijów
4491 1 P 1.82
Trabzonspor-Liverpool FC
4586 2 P 2.00
NK Maribor-Palermo
4598 2 P 2.00

Stawka:
4zł
Wygrana:
69.20 zł

2) Pewniejszy kupon. :)

Accrington-Newcastle
5792 2 P 1.45
Karabakh Agdam-B. Dortmund (0:4)
4573 2 P 1.65

Stawka:
10zł

Wygrana:
21 zł

Poprawione, źle skopiowałem
Ostatnio zmieniony przez mleko Sro Sie 25, 2010 17:05, w całości zmieniany 2 razy  

mr. answer 

Profil: Auotgrafy
Kolekcjoner od: 2008-06
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 16:56   

mleko napisał/a:

2) Pewniejszy kupon. :)

Accrington-Newcastle
5792 2 P 1.45
Karabakh Agdam-B. Dortmund (0:4)
4573 2 P 1.65

Stawka:
10zł

Wygrana:
41 zł

Nie wiem jak to obliczyłeś i jak Ci tyle wyszło... :roll:

herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 13:56   

Lech - Dnipro 2 @ 2,85

za dyszkę.

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

david_guetta
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sie 27, 2010 14:53   

Wariat na weekend:
Blackburn - Arsenal 1 @ 5.5
Lorient - Lyon 2 @ 2.3
Monaco - Auxerre 2 @ 3.2
Levante - Sevilla 2 @ 2.1
S. Sebastian - Villarreal 2 @ 2.4
Frankfurt - Hamburg 2 @ 2.2
Nieciecza - Gorzów 2 @ 2.6
Zagłębie - Arka 1 @ 2.1
za dwie dyszki. <mrgreen>

Tick 

Profil: autografy - piłka nożna
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 22:41   

jak to masz na jednym kuponie to pozdrawiam Cię serdecznie. tak szczerze, to typy dość ciekawe, myślę, że jakbyś zagrał każdy mecz na osobnym kuponie to byłbyś na +. a Tick do gry u Buków wraca za 4 tygodnie.

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 08:48   

Tottenham Hotspur - Wigan Athletic (Typ) 1 1,25
Wisla Krakow - Polonia Bytom (Typ) 1 1,30
Zaglebie Lubin - Arka Gdynia (Typ) 1 2,10
Resovia - Ruch Wysokie Mazowieckie (Typ) 1 1,75

3->18

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 09:18   

Widzew - Polonia - DW: 3:2 @ 28.00

Czysty zysk. 8)

Nicolas 

Profil: Autografy
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 14:08   

Mój dzisiejszy kupon:
Nieciecza - Gorzów 2
Pogoń Sz - Dolcan 1
Lorient - Lyon 2
Levante - Sevilla 2
Sunderland - Manchester City 2
Bari - Juventus 2

Jeszcze postawiłem na Arsenal, ale niestety nie zdążyłem go puścić...
Do wygrania 100 zł mam nadzieję, że wejdzie ;)

Animowana historia Polski..

Odpowiedz do tematu