Poprzedni temat «» Następny temat
Bukmacherka
Autor Wiadomość
Matix66

Wysłany: Pon Lut 08, 2010 15:03   

HV 71 – Djurgardens

Typ:2
Kurs:3.75

Mecz może nie jest jakoś ekstra pewny ale ma bardzo dużą szanse wejść a kurs jest naprawdę świetny, myślę , że bukmacherzy trochę przesadzili, ale wracając do początku. W dzisiejszym meczu spotkają się HV71 z Djurgardens. Gospodarze przed tym sezonem byli stawiani w roli zdecydowanego faworyta do zdobycia mistrzostwa Szwecji i do 40 kolejki doskonale się w tej roli sprawdzali ale teraz przyszedł ogromny kryzys tej drużyny, która miała zdecydowaną przewagę nad resztą a teraz już nic z niej nie zostało i w dodatku spadli na drugie miejsce a goni ich już dzisiejszy rywal, który ma już zaledwie 5 punktów straty. No ale cóż jak się gra tak fatalnie w ostatnich meczach to nie ma się co dziwić. HV 71 w ostatnich 8 meczach zdobyła zaledwie 5 punktów co jest tragicznym wynikiem na tak dobrą drużynę co gorsza końca kryzysu nie widać. Goście w ostatnich 7 meczach zdobyli 13 punktów co może nie jest jakimś rewelacyjnym wynikiem ale przy wynikach HV wygląda imponująco. Myślę, że naprawdę warto postawić na ten mecz na, który kurs wynosi aż 3.75 ponieważ HV dawno tak słabo nie grało i jest spora szansa, że goście wykorzystają słabą dyspozycję rywala.

[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 6:58 pm ]
Linkopings – Rogle

Typ:1
Kurs:1.35

Bardzo niski kurs ale meczy wydaje się być niemalże pewny więc i kurs nie dziwi, mimo wszystko warto postawić na ten mecz po podniesie trochę naszą wygraną.
W dzisiejszym meczu spotykają się Linkoping i Rogle oczywiście zdecydowanym faworytem jest zespół gospodarzy, który jest niespodziewanym liderem ligi po tym jak wykorzystał słabszą formę HV71. Myślę, że do tego meczu podejdą bardzo skoncentrowani ponieważ chcą utrzymać lidera. Rogle to jak na razie najsłabsza drużyna ligi i zdecydowanie zajmuje ostatnie miejsce tracąc do przedostatniej drużyny aż 9 punktów a kolejek do końca zostało już niewiele. Tak więc mają tylko teoretyczne szanse na wydostanie się z dna ale tak naprawdę jest to niemożliwe tak więć jest to dla nich mecz o pietruszkę, Jeżeli spojrzymy na bilans spotkań to gospodarze w ostatnich czterech meczach zdobyli 9 punktów zaś ich rywale w ostatnich 9 spotkaniach zaledwie 3 punkty. Myślę, że gospodarze nie będą mieli żadnych problemów i odniosą gładkie zwycięstwo.

[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 9:25 pm ]
Phoenix Coyotes - Edmonton Pilers
Kurs:1.65

No niestety typ z ligi szwedzkiej jak zawsze nie były najlepsze ale nic nowego po dzisiejszych meczach najlepiej widać jak nieprzewidywalna jest ta liga, może z NHL będzie lepiej. Dziś na noc wybrałem mecz pomiędzy Phoenix Coyotes a Edmonton. Oczywiście zdecydowanym faworytem są gospodarze, którzy mimo trochę słabszej ostatnio formy zajmują bardzo wysokie 5 miejsce z dorobkiem 75 punktów. Zaś ich rywale są ostatnią 30 drużyną ligi jak dotąd zdołali uciułać zaledwie 42 punkty.
Jeżeli chodzi o bilans ostatnich spotkań to gospodarze w ostatnich 7 meczach wygrali sześciokrotnie w tym aż cztery razy po dogrywkach a ulegli tylko raz w ostatnim meczu. Zaś goście mieli serię 13 porażek potem udało wygrać im się dwukrotnie po czym zaczęli nową serię i jak dotąd przegrali dwa mecze z rzędu ale myślę, że na tym się nie skończy. Wydaje mi się, że dość pewny mecz a kurs nie jest wcale taki niski ponieważ w tym meczu dość gładko powinni wygrać gospodarze.

[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 9:41 pm ]
Anaheim Ducks - Los Angeles Kings

Typ;2
Kurs:2.55

Postanowiłem wybrać kolejny mecz z NHL, tym razem wpadł mi w oko mecz pomiędzy Anaheim Ducks a Los Angeles Kings . Zdziwiło mnie to, że według bukmacherów faworytem są gospodarze ja uważam odwrotnie. Anaheim jest dość przeciętną drużyną o czym najlepiej świadczy dopiero 18 miejsce z dorobkiem 61 punktów. Zaś Los Angeles to drużyna ze ścisłej czołówki aktualnie zajmująca wysokie 4 miejsce. Jeżeli spojrzymy na bilans obu drużyn to gospodarze mieli co prawda małą zwyżkę formy ale to już chyba za nimi na 6 ostatnich spotkań udało im się 3 krotnie wygrać. Zaś goście mają wspaniałą passę 9 zwycięstw z rzędu co jest imponującym wynikiem. Patrząc na te wszystkie statystyki uważam, że drużyną, która powinna wygrać to dość wyrównane spotkanie jest z pewnością Los Angeles King, a ekipie Anaheim nie pomoże nawet własna publiczność i będą musieli zejść z tafli jako pokonani.

[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 10:13 pm ]
Kometa Brno - Mlada Boleslav

Kurs:1.72

Po dłuższej przerwie postanowiłem znowu postawić na ligę czeską, która kiedyś była w miarę przewidywalna może i tym razem taka będzie. Z dość bogatej oferty wybrałem mecz pomiędzy Kometą Brno a Mlada Boleslav. Pomimo, że w tabeli ligowej wyżej jest drużyna Mlady ale faworytem będą gospodarze, którzy po bardo długim pobycie na ostatnim miejscu wkońcu zdołali nadrobić stratę z połowy sezonu i awansować na przedostatnią pozycję. Myślę, że nie mają zbytnio zamiaru powrócić znowu na dno dlatego to spotkanie będą chcieli wygrać. Goście aktualnie plasują się na 11 pozycji z pięcio punktową przewagą na dzisiejszymi rywalami. Jeżeli chodzi o bilans ostatnich spotkań to gospodarze grają ostatnio dość przyzwoicie na 7 spotkań wygrali cztery mecze zaś goście na 7 meczy wygrali zaledwie jedno i to po dogrywce. Myślę, że mimo iż goście są wyżej w tabeli to trzy punkty zgarną gospodarze, którzy są w znacznie wyższej formie od swoich dzisiejszych rywali.

www.sportwyniki.pl - wyniki na żywo, tabele

www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 22:50   

Olimpijski kupon numer jeden:
Jennifer Heil 1-3 @ 1.33
Wang Meng to win @ 1.20
Lee Ho-suk 1-3 @ 1.35
Sven Kramer to win @ 1.22
Didier Cuche 1-6 @ 1.40
@ 3.68

Olimpijski kupon numer dwa (2z3):
Albert Demchenko to win @ 3.50
Karl Janka 1-3 @ 3.50
Magdalena Neuner to win @ 3.50
@ 12.25

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 00:07   

Pycio napisał/a:
Magdalena Neuner to win @ 3.50

Widziałem ten kurs i trochę mnie śmieszy. Ja bym do 7-8 nie grał. (Znaczy wiem, że to 2-3, ale na zwykłym bym nie grał)

No i:
Ammann S. - Schlierenzauer G. 1.60 2.05 2

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ostatnio zmieniony przez gollaz Sob Lut 13, 2010 00:08, w całości zmieniany 1 raz  

zioomus 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 00:12   

Ja postawiłem na jutrzejsze zwycięstwo Małysza, po kursie 10.00. Jestem patriotą, a od jednej złotówki nie zbiednieje (to, że nie mam już nic na koncie w BAH-u to zupelnie inna sprawa :D )

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

Matix66

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 15:48   

Zvolen - Slovan Bratislava

Kurs:2.05

Mimo trwającej olimpiady ligi europejskie grają w najlepsze. W dzisiejszej kolejce ligi słowackiej mecz pomiędzy Zvolen a Slovan Bratislava zapowiada się na najciekawszy. Oczywiście zdecydowanym faworytem jest drużyna gości, która aktualnie jest liderem rozgrywek z dorobkiem 98 punktów i olbrzymią przewagą nad pozostałymi. Gospodarze zaś plasują się na 8 pozycji z dorobkiem 52 oczek. Jeżeli chodzi o bilans spotkań to goście w ostatnich 13 meczach zaledwie raz schodzili pokonani zaś ich rywale czterokrotnie przegrywali, Jak widać obydwie drużyny grały ostatnio znakomicie tak więc zapowiada się fantastyczny mecz, ale mimo wszystko faworytami są goście.

[ Dodano: Nie Lut 14, 2010 4:43 pm ]
Krefeld – Mannheim

Kurs:2.35

Po dłuższej przerwie znowu postanowiłem znowu wytypować coś z ligi niemieckiej zobaczymy jak wyjdzie. Wybrałem mecz Krefeld z Mannheim, jak widać po kursach mecz zapowiada się na bardzo wyrównany co za tym idzie powinien być ciekawy. Jak popatrzymy na miejsca w tabeli to wyżej są goście, którzy zajmują 9 lokatę z dorobkiem 66 punktów zaś ich przeciwnicy są na 12 lokacie i uzbierali jak dotąd 60 oczek. Goście mają ostatnio zwyżkę formy o czym najlepiej świadczą trzy zwycięstwa z rzędu, Krefeld zaś przegrało ostatnie dwa mecze. Myślę, że w tak wyrównanym meczu najważniejsza jest dyspozycja dnia a ostatnie mecze wskazują zdecydowanie na gości i tak bym też stawiał.

[ Dodano: Pon Lut 15, 2010 12:06 pm ]
Jyväskylä – Kärpät

Kurs:1.85

Runda zasadnicza zbliża się powoli ku końcowi dlatego, każdy następny mecz będzie coraz to ważniejszy od poprzednich. Wśród oferty z hokeja wybrałem mecz pomiędzy Jyvaskyla a Karpat. Mimo iż drużyny są dość blisko siebie w ligowej tabeli to zdecydowanym faworytem będzie drużyna gospodarzy, która aktualnie plasuje się na 3 pozycji z dorobkiem 80 punktów zaś goście są na 6 miejscu i mają 68 zdobytych punktów. Ale zdecydowanym czynnikiem, który powinien przesądzić o wyniku jest bardzo słaba forma gości, którzy w 6 ostatnich spotkaniach wygrali zaledwie raz zaś ich przeciwnicy wygrali 3 spotkania. Myślę, że gospodarze bez żadnych problemów wygrają to spotkanie.

Matix66

Wysłany: Pon Lut 15, 2010 17:21   

O. Ljubljana – Graz

Kurs:1.25

Wybrałem ten mecz ponieważ wydaje się niemal w stu procentach pewny choć kurs nie zachwyca to opłaca się troszkę podwyższyć wygraną na kuponie dodając to zdarzenie. Wracając do analizy gospodarze to ostatnia 10 drużyna ligi z dorobkiem 37 punktów zaś ich rywal lider ligi, który uzbierał już 73 punkty czyli prawie dwa razy więcej od Ljubljany. W dodatku gdy spojrzymy na bilans ostatnich spotkań to jest on tragiczny dla gospodarzy ponieważ ulegli oni w sześciu ostatnich meczach. Goście może nie mają imponujących ostatnich spotkań ale udało im się połowę z sześciu spotkań wygrać. Myślę, że gospodarza nie pomogą nawet oddani kibice i gładko przegrają to spotkanie.

[ Dodano: Pon Lut 15, 2010 5:40 pm ]
Vienna – Villach

Postanowiłem postawić na kolejny mecz z tej samej ligi co poprzedni ponieważ oferta na wtorek nie jest zbyt bogata. Kus jest tym razem większy ale i mecz jest bardziej wyrównany ale i tak ma faworyta a mianowicie drużynę gospodarzy, która plasuje się aktualnie na drugiej pozycji w lidze z niewielką stratą do lidera, jak na razie Vienna zdobyła 70 punktów zaś ich przeciwnicy jest to 5 drużyna ligi głównie dzięki dobrej pierwszej części sezonu bo tera gra bardzo słabo, Villach zdobyło do tej pory 56 punktów. Goście w ostatnich 4 meczach zaledwie raz wygrywało, znacznie lepszy bilans ma Vienna, która wygrywało 3 krotnie w ostatnich 4 meczach. Myślę, że gospodarze będą niesieni wspaniałym dopingiem dzięki czemu gładko pokonają rywala i dopiszą kolejne trzy punkty do swojego dorobku.

Matix66

Wysłany: Sob Lut 20, 2010 13:23   

Tappara – Hämeenlinna

Kurs:2.80

Mecz pomiędzy Tappara i Hameenlinna wydaję się być najciekawszy do postawienia ponieważ kurs jest bardzo fajny a ponadto mecz nie jest jakoś ekstra ryzykowny. Gospodarze aktualnie zajmują 9 miejsce z dorobkiem 67 punktów zaś Hameenlinna plasuje się na 5 pozycji i zdobyła jak do tej pory 72 punkty. Jeżeli chodzi o bilans ostatnich spotkań to znacznie lepszy posiadają goście, którzy odnieśli 6 zwycięstw w ostatnich 8 meczach a goście dokonali nie lada sztuki przegrali wszystkie 8 ostatnich pojedynków. Tak więc gdy popatrzymy na prezentowaną formę drużyn to znacznie lepsi są goście, którzy powinni odnieść dość łatwe zwycięstwo.

[ Dodano: Sob Lut 20, 2010 1:38 pm ]
Kärpät – Kalpa

Kurs:2.65

Dzisiejsza oferta z hokeja nie jest zbyt bogata, myślę, że głównie dlatego, że rozgrywana jest olimpiada, dlatego postanowiłem wybrać ten mecz, który wydaje się trochę mniej pewny od poprzedniego no ale może się uda. Gospodarze to aktualnie 6 drużyna ligi z dorobkiem 71 punktów zaś goście to druga drużyna w tabeli, która zgromadziła jak do tej pory aż 94 oczka. Jeżeli chodzi o formę drużyn to zdecydowanie lepszą prezentują goście, którzy wygrali aż 6 spotkań z ostatnich 8 zaś drużyna gospodarzy również w 8 ostatnich meczów schodziła z tafli zwycięsko zaledwie dwa razy. Myślę, że mimo wszystko warto postawić nie zbyt duże pieniądze na ten mecz ponieważ kurs jest naprawdę fajny a goście są ostatnio zdecydowanie lepszej formy od przeciwników co może być kluczem do zwycięstwa.

Mexan 

Profil: Autografy
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 16:52   

kto obstawił na dzisiejsze zwycięstwo małysza ^^ ?

Matix66

Wysłany: Pon Lut 22, 2010 17:36   

Medvescak Zagreb – Graz

Kurs:2.25

Po bardzo długiej rundzie zasadniczej wreszcie przyszedł czas na Play Offy, dopiero teraz zaczyna się prawdziwa gra, dotychczasowe wygrane przechodzą do historii. W dzisiejszym spotkaniu spotkają się Medvescak Zagreb z Graz jest to już drugi mecz tych drużyn pierwszy zakończył się wygraną Graz 2:1 co daje im prowadzenie w pojedynku 1:0. Myślę, że Graz, które wygrało rundę zasadniczą będzie chciało zakończyć ten Play Off jak najszybciej i skoncentruje się nieco bardziej niż w pierwszym pojedynku i wygra gładko to spotkanie bo umiejętności posiadają dużo wyższe od swoich dzisiejszych przeciwników, którzy nie bez przyczyny byli dopiero na 8 pozycji po rundzie zasadniczej.

[ Dodano: Pon Lut 22, 2010 5:49 pm ]
Alba Volan – Vienna

Kurs:2.25

Kolejny typ z Play offów ligi austriackiej. Jest to pierwsza runda więc powinni wygrywać faworyci, którzy zakończyli sezon zasadniczy na czołowych lokatach niestety w pierwszych meczach sypnęło niespodzianką prawie w całej lidze, nie inaczej było w tym meczu, który okazał być się bardzo wyrównany i zakończył się porażką faworyzowanej Vienny po dogrywce 3:2. Myślę, że w kolejnych meczach już nie będzie takich niespodzianek i faworyci zaczną wygrywać. Vienna zajęła w rundzie zasadniczej 3 lokatę a ich rywale dopiero 7. Myślę, że pierwszy mecz był jedynie wypadkiem przy pracy i teraz gości pokażą kto jest lepszy i wygrają to spotkanie.

[ Dodano: Pon Lut 22, 2010 6:19 pm ]
Klagenfurt – Salzburg

Kurs:2.20

Ten pojedynek pomiędzy Klagenfurtem a Salzburgiem mimo iż jest to dopiero pierwsza runda zapowiada się na bardzo interesujący. W pierwszym meczu grający z meczu na mecz coraz lepiej Klagenfurt wygrał po dość wyrównanym meczu 3:2. Tym razem zwycięzcy pierwszego pojedynku zmierzą się z Salzburgiem na własnej tafli co z pewnością będzie dużym atutem. Mimo iż goście byli zdecydowanie wyżej po rundzie zasadniczej to forma w ostatnich meczach postawiła w roli faworyta tego Play Offy Klagenfurt, który bo słabym początku spisuje się ostatnio rewelacyjnie.

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 14:02   

CSKA Sofia - Lokomotiw Płowdiw - 1 @ 1.35
Burnley - Portsmouth - 10 @ 1.25
Dynamo Kijów - Kriwbas Krzywy Róg - 1 @ 1.14
Polonia Bytom - Śląsk Wrocław - 0 (HT/FT) @ 1.60
Korona Kielce - Jagiellonia Białystok - 10 @ 1.32
Bayer Leverkusen - 1. FC Koln - 1 @ 1.35
Barcelona - Malaga - 1 @ 1.16
@ 6.36

Matix66

Wysłany: Nie Lut 28, 2010 16:08   

Zilina - Slovan Bratislava

Zbliżamy się powoli do końca rundy zasadniczej w której niewątpliwie rządziła ekipa Slovan Bratislava, która w dzisiejszym meczy podejmować będzie w wyjazdowym meczu Zielina, która aktualnie plasuje się na odległym 10 miejscu z dorobkiem zaledwie 49 punktów dla porównania ich dzisiejszy rywal zgromadził aż 107 punktów ale jak już wcześniej wspomniałem Slovan był po za zasięgiem wszystkich drużyn w rundzie zasadniczej nad drugą ekipą ma aż 26 punktów przewagi to prawdziwa przepaść. Goście są oczywiście zdecydowanymi faworytami jeżeli spojrzymy na ostatnie 10 spotkań to Slovan zaledwie raz uległ a w całym sezonie jak dotąd przegrał zaledwie 6 razy odnosząc 36 zwycięstw zaś gospodarze wygrali zaledwie 4 raz w ostatnich 10 meczach a w całym sezonie odnieśli dotąd 19 zwycięstw i 24 porażki. Podsumowując Zilina nie ma żadnych szans w tym meczu i nie ma innej możliwości niż zwycięstwo gości.

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 4:18 pm ]
Nitra - L. Miklas

Kurs:1.68

Wybrałem kolejny mecz z ligi słowackiej tym razem Nitra kontra L.Mikulas. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania będą gospodarze, którzy nadal walczą o jak najlepsze miejsce na zakończenie rundy zasadniczej jak na razie plasują się na 6 miejscu z dorobkiem 67 punktów i minimalną stratą trzech punktów do wyprzedzającej jej Skalicy. Co do gości to zajmują oni daleki 11 miejsce z dorobkiem zaledwie 38 punktów i fatalnym bilansem ostatnich spotkań na 14 ostatnich spotkań Miklas wygrał zaledwie dwa razy zaś ich przeciwnicy w takiej samej ilości meczy odnieśli aż 9 zwycięstw zaledwie 5 razy polegając. Nic więc dziwnego, że postanowiłem postawić na Nitre, która może w dodatku liczyć na wspaniały doping miejscowej publiczności.

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 4:35 pm ]
Lulea – Farjestads

Po dłuższej przerwie spowodowanej igrzyskami pełną parą rusza liga szwedzka, w dzisiejszym meczu Lulea zmierzy się z Farjestads. Mecz wydaje się na dość wyrównany ale uwzględniając ostatnią formę drużyn dochodzimy do wniosku, że faworytem tego spotkania są gospodarze, którzy dość dobrze spisują się u siebie a dzisiejsi goście ekipa Farjestads znana jest ze słabych występów na tafli rywala. Jeżeli chodzi o ligową tabelę to goście zajmują aktualnie nieco wyższe miejsce od swoich dzisiejszych przeciwników bo plasują się ma 5 miejscu z dorobkiem 77 punktów zaś gospodarze zajmują 8 miejsce i nazbierali jak dotąd 69 oczek. Goście są w słabej formie co najlepiej było widać w trzech ostatnich meczach, które przegrali ale największe załamanie formy miało miejsce w ostatnim spotkaniu przegranym aż 10:3. Gospodarze może nie spisują się rewelacyjnie ale myślę, że w pełni wykorzystają atut własnego lodowiska i nieco słabszą formę przeciwników dzięki czemu odniosą ważne zwycięstwo.

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 4:43 pm ]
Alba Volan – Vienna

Pierwsza runda Playoffów wkracza w zdecydowaną fazę. Tym razem w czwartym już meczu Vienna zagra na wyjeździe, goście po niespodziewanej porażce w pierwszym meczu dwa następne wygrali i prowadzą w rywalizacji do trzech zwycięstw 2:1, wydaję mi się, że faworyzowana Vienna będzie chciała uniknąć piątego spotkania, które jak wiadomo różnie może się zakończyć i będzie chciała odnieść w tym meczy swoje trzecie kolejne zwycięstwo i świętować awans do następnej rundy. Wiadomo, że Albo Volan nie popuśćcie łatwo tym bardziej, że gra na własnej tafli wokół, której powinno zebrać się mnóstwo wiernych kibiców. Niestety dla gospodarzy Vienna jest dużo lepszą drużyną co udowodniła podczas rundy zasadniczej na której koniec zajęła bardzo wysokie trzecie miejsce.

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 4:59 pm ]
USA – Kanada

Igrzyska niestety dobiegają końca ale na sam koniec zastał nam doskonały pojedynek finałowy pomiędzy dwiema zdecydowanie najlepszymi drużynami igrzysk a mianowicie USA a Kanadą. Próbkę co może czekać nas w finale mieliśmy już w meczu grupowym pomiędzy tymi zespołami wtedy lepsi okazali się Amerykanie, którzy wygrali 5:3 mimo niekorzystnego wyniki Kanada w tym spotkaniu prezentowała się zdecydowanie lepiej niestety zabrakło im szczęścia co bezlitośnie wykorzystali rywale ale teraz czas na wielki rewanż w który wierze, że zwycięstwo odniesie ekipa gospodarzy a mianowicie Kanada, która nie może przecież zawieść doskonałej i bardzo licznie przybyłej publiczności, która czeka na 14 złoty medal dla swojego kraju. Szczerze to nie radze stawiać dużych pieniędzy na ten mecz ja postawiłem drobne, żeby lepiej mi się oglądało to wspaniałe widowisko.

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 10:30   

Flota - Kluczbork - 1x - 1.12
Podbeskidzie - Pogoń - x2 - 1.39
Deportivo - Tenerife - 1x - 1.12
Roma - Milan - over 2.5 - 1.80
West Ham - Bolton - 1x - 1.17
Rangers - St. Mirren - 1 - 1.20
PAOK - Panthrakikos - 1 - 1.15
Śląsk - Jagiellonia - 1x - 1.22
Club Ales En Cevennes Volley-Ball - Paris Volley - 2 - 1.45
Metalist - Zakarpatia - 1 - 1.20
Nazaret - Hajfa - 2 - 1.25
@ 13.45

Za darmową piątkę na bahu.

zioomus 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 13:40   

Flota Swinoujscie - MKS Kluczbork : 1
Wisla Plock - Gornik Leczna : 1
Fulham - Tottenham : 2
Boulogne - Lyon : 2
Saint Etienne - Lille : 2

Za darmową piątkę na betsson.

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

Matix66

Wysłany: Nie Mar 07, 2010 19:51   

Edmonton Oilers - New Jersey Devils

Kurs:1.70

Po dłuższej przerwie znowu postanowiłem wytypować coś z NHL zobaczymy ja to będzie. Najciekawszym meczem do postawienia wydaje mi się być pojedynek pomiędzy Edmonton a New Jersey Devils. Oczywiście zdecydowanym faworytem jest ekipa goście, która aktualnie plasuje się na bardzo wysokiej 9 pozycji z dorobkiem 79 punktów ich przeciwnik to jak na razie najgorsza drużyna ligi, która zajmuje ostatnie 30 miejsce jak dotąd zdobyła zaledwie 46 oczek. Niestety ostatnie mecze również nie napawają gospodarzy optymizmem ponieważ nie były zbyt dobre w o czym świadczą zaledwie dwie wygrane i to po dogrywkach na 9 ostatnich spotkań ich dzisiejsi rywale również nie maja imponującego tego bilansu ale mimo wszystko wygrali więcej bo 3 spotkania. Myślę, że goście zagrają to na co ich tak naprawdę stać i gładko uporają się z rywalami.

Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs

Kurs:1.70

Kolejnym dość ciekawym meczem do postawienia z NHL wydaje mi się być pojedynek pomiędzy Philadelphia a Toronto. Oczywiście zdecydowanym faworytem są gospodarze, którzy aktualnie zajmują dość wysokie 15 miejsce z dorobkiem 70 punktów, przypominam, że w NHL gra aż 30 zespołów. Goście natomiast zajmują odległe 29 miejsce i uzbierali jak dotąd tylko 52 oczka. Jeżeli popatrzymy na bilans spotkań to gospodarze w ostatnich meczach prezentują dość wysoką formę o czym najlepiej świadczy fakt, że wygrali aż 5 z 7 ostatnich spotkań zaś goście grają dużo gorzej ponieważ wygrali 3 spotkania z których dwa po dogrywkach. Myślę, że w tym meczu gospodarze nie będą mieli większych problemów, żeby sięgnąć po komplet punktów.

[ Dodano: Pon Mar 08, 2010 4:00 pm ]
Slavia Praha – Litvinov

Kurs:1.50

Po długiej i wyczerpującej rundzie zasadniczej nadszedł czas na pierwszą rundę Play-off w której zmierzą się zespoły Slavi Praga z Litvinovem jest to pierwszy mecz tych drużyn. Oczywiście zdecydowanym faworytem zarówno tego meczu jak i całego pojedynku są gospodarze, którzy rundę zasadniczą skończyli na 7 pozycji z dorobkiem 74 oczek natomiast ich rywale zakończyli zmagania na 10 pozycji z 70 punktami na koncie. Może różnica w tabeli pomiędzy tymi zespołami nie jest duża ale jeżeli chodzi o poziom sportowy to bez wątpienia dużo wyższy prezentują gospodarze. Jeżeli chodzi o bilans ostatnich spotkań to na dwa ostatnie mecze Slavia dwa razy wygrała zaś Litvinov dwukrotnie schodził pokonany. Myślę, że mecz zakończy się bez większych sensacji i gładko wygrają gospodarze.

[ Dodano: Pon Mar 08, 2010 4:23 pm ]
Kometa Brno - Mlada Boleslav

Czas na kolejne Play-offy tym razem walka toczyć się będzie o utrzymanie w lidze w pierwszym meczu spotkają się Kometa Brno i Mlada Boleslava. Moim zdaniem Kometa Brno nie powinna mieć żadnych problemów z wygraniem tego pojedynku, gospodarze mieli fatalny początek sezonu ale w ostatnich meczach zaczęli grać bardzo dobrze i bardzo szybko powiększali swoją zdobycz punktową niestety starty były zbyt wielkie i nie zdołali się dostać do Play-offów o mistrzostwo, wielka szkoda. Goście natomiast zawdzięczają tak niskie miejsce przede wszystkim fatalnej końcówce sezonu w której to na 17 ostatnich spotkań przegrali aż 13 razy niesamowity wyczyn, gospodarze zaś wygrali aż 12 spotkań z ostatnich 17. Prezentowana forma przez obydwie drużyny jest z goła odmienna goście spisują się fatalnie zaś gospodarze bardzo dobrze tak więc zwycięzca tego meczu może być tylko i wyłącznie jeden a mianowicie Kometa Brno.

[ Dodano: Pon Mar 08, 2010 4:39 pm ]
HC Davos - EHC Klotem

Po długim i wyczerpującym sezonie zasadniczym czas na walkę o mistrzostwo w Play-offach. W pierwszej rundzie spotkają się HC Davos i Klotem, oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania jest zespół gospodarzy, które jest obrońcą mistrzowskiego tytułu. Gospodarze zakończyli rundę zasadniczą na wysokim 4 miejscu co i tak było nie miłą niespodzianką dla kibiców, którzy spodziewali się jeszcze wyższej lokaty. Ich dzisiejsi przeciwnicy zostali sklasyfikowani zaledwie jedną pozycję niżej ale zdobyli aż 9 punktów mniej. Davos ma ostatnio doskonałą passę 8 kolejnych wygranych, Klotem również spisywał się dobrze ale nie tak rewelacyjnie bo wygrał 6 spotkań a w większości miał masę szczęścia. Myślę, że Davos mimo iż trafiło na wymagającego rywala nie będzie miało żadnych problemów i potwierdzi swoją klasę bo jak widać rozkręcają się oni z meczu na mecz.

Matix66

Wysłany: Pon Mar 15, 2010 14:36   

Ekaterinburg – Ufa

Kurs:1.37

Po wyczerpującej rundzie zasadniczej przyszedł czas na pierwszą rundę Play-off. Jest to już czwarty mecz tych drużyn i najprawdopodobniej ostatni ponieważ Ufa prowadzi w całej rywalizacji 2:1 a gra toczy się do trzech zwycięstw. Oczywiście zdecydowanym faworytem są goście, którzy niespodziewanie przegrali jeden mecz ale to z pewnością dla tego, że po dwóch gładkich zwycięstwach zlekceważyli rywala. Tym razem powinni podejść do tego spotkania w 100% skoncentrowani ponieważ nie mogą pozwolić sobie na kolejny przegrany mecz bo w piąty ostatnim meczu może zdarzyć się wszystko. Na sam koniec przypomnę jeszcze miejsca po rundzie zasadniczej, gospodarze uplasowali się dopiero na 18 miejscu natomiast goście wygrali rundę i są jednym z głównych kandydatów do mistrzostwa w tym roku.

[ Dodano: Pon Mar 15, 2010 2:56 pm ]
Cheljabinsk – Magnitogorsk
Kurs:1.60

W pierwszej rundzie Play-off dzieją się dziwne rzeczy, trzy pierwsze drużyny po rundzie zasadniczej strasznie męczą się w swoich pierwszych meczach, mieliśmy nawet sensacje w postaci wyeliminowania SKA St. Petersburg, który uplasował się na drugiej pozycji. Myślę, że w tym meczu aż takich niespodzianek nie będzie i pojedynek, którego wynik jak na razie to 2:1 dla gości, zakończy się już po tym meczu. Jak pokazał prawie cały sezon goście byli drużyną zdecydowanie lepszą od dzisiejszego rywala zdobyli aż 115 punktów a ich przeciwnik zaledwie 64 oczka. Pokazuje to, że Magnitogorsk jest drużyną zdecydowanie lepszą aczkolwiek nie potrafiła tego udowodnić w jednym z meczów, nie wiadomo czemu może zlekceważyli rywala? Dzisiaj za to powinni wyjść w pełni zmotywowani i pokazać kto jest lepszy.

[ Dodano: Pon Mar 15, 2010 4:32 pm ]
Mlada Boleslav - Kometa Brno
Kurs:2.45

Pojedynki o utrzymanie w lidze może nie są aż tak pasjonujące ale można na nich zarobić. W rywalizacji pomiędzy Mladą Boleslav a Kometą Brno jak na razie jest 3:0 dla gości, którzy również w tym pojedynku będą faworytami do zwycięstwa i tym samym do zakończenia tej rywalizacji bo jak wiemy gra toczy się do 4 zwycięstw.
Myślę, że tak wysoki kurs na gości został mocno przesadzony przez bukmacherów ponieważ jak pokazały trzy poprzednie mecze zdecydowanie lepszą drużyną jest Kometa Brno, która miała niestety fatalną ponad połowę sezonu i nawet znakomity finisz nie pomógł im się wykaraskać ze strefy spadkowej, chociaż nie wiele brakowało.

[ Dodano: Pon Mar 15, 2010 4:48 pm ]
Linz – Vienna

Kurs:2.60

To już czwarty mecz tych drużyn w drugiej rundzie Play-off, jak dotąd wszystkie trzy spotkania zakończyły się zwycięstwem Vienny i coś mi się wydaje, że może to być już ostatni pojedynek między tymi zespołami ponieważ gra toczy się do czterech zwycięstw a Vienna jest w doskonałej formie przez cały sezon o czym najlepiej świadczy druga pozycja po rundzie zasadniczej, oczywiście gospodarze również spisywali się bardzo dobrze bo byli zaledwie jedno miejsce niżej, ale gdy zobaczymy trzy ostatnie mecze tych drużyn może stwierdzić, że jedynym zagrożeniem dla gości może być zlekceważenie rywala co może zakończyć się tragicznie ale miejmy nadzieje, że tak nie będzie.

[ Dodano: Pon Mar 15, 2010 5:18 pm ]
Kloten – Davos

Kurs:2.50

Zacznę od tego, że Davos to moja ulubiona drużyna więc mogę być trochę nieobiektywny ale cóż zobaczymy jak to wyjdzie. Zaczynając od początku jest to pierwsza runda Play-off w której jak na razie prowadzi Davos w stosunku 2:1 a gra toczy się do czterech zwycięstw tak więc nic nie jest jeszcze jasne. Davos to aktualny mistrz Szwajcarii, który miał nienajlepszy początek sezonu ale końcówka była już całkiem niezła można powiedzieć, że rozkręcają się z meczu na mecz a, że grać potrafią udowodnili już nie raz. Jeżeli chodzi o miejsca po rundzie zasadniczej to obydwie drużyny były koło siebie Davos był 4 a Klotem 5 a różnica punktowa wynosiła 9 oczek. Myślę, że Davos po raz kolejny okaże się lepszy i wróci na własne lodowisko z przewagą dwóch wygranych.

Odpowiedz do tematu