transfery pomału zbliżają sie ku końcowi niewiadome to jeszcze Hancock (pewnie zostanie we Włókniarzu) , Andersen (Toruń?) Drabik (Włókniarz?) bracia Drymlowie (I liga?) Kosciecha (Gdansk?) jak się juz wszystko rozstrzygnie odnośnie transferow to bedzie mozna podyskutowac o zblizajacym sie sezonie nie moge sie juz doczekac
Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Szczęśliwi czasu nie liczą ...
Wiek: 18 Dołączył: 10 Kwi 2008 Posty: 230 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 21:39
Nigdy nie zapomnę meczu z Rzeszowem. Mecz o wszystko ale sędzia i podprowadzający ... ni napisze bo dostane osta :p W każdym razie mecz po 45 i Marma SZCZĘŚLIWIE awansowała a GKM znowu pogoniony przez 'bogatych działaczy'
Ostatnio zmieniony przez Cris Pon Gru 29, 2008 21:40, w całości zmieniany 2 razy
Michaś wiem, że czujesz flustracje tym, że GKS was rozbił w barażach, ale popatrz obiektywnie na E-lige. Moim zdaniem Hancock zostanie w Częstochowie, po tym jak maisto postanowilo wspomódz klub. Wyjaśniła się sprawa w Częstochowie i po częsci w ZG w sprawie trenera, bo Żyto zostaje we Włókniarzu. Mam nadzieję, że w końcu opanuje się Hans Andersen i zmniejszy warunki finansowe, bo to jest dolar porównywalny do malowanego Polaka Holty. Mam nadzieję, że Falubaz utrzyma miejsce z tego sezonu i będzie walczył o najwyższe trofeum Pozdrawiam
nie wiem co to jest flustracja zapewne chodziło Ci o frustrację której napewno nie czuje bo ciesze sie ze foliowy okupant opuszcza Stal i klub bedzie jezdził pod nazwą Stal Rzeszów lub ewentualnie Stal (Sponsor) Rzeszów. Klub opuszczają zagraniczni mocarze którzy nas spuscili z ligi : Bjerre , Nicholls , Zagar , Watt , Poważnyj .
W sezonie 2009 taka rola jak nasza w 2008 czeka Wybrzeże o ile sie nie wzmocni Andersenem lub Hancockiem . Wybrzeże będzie Marmą a jak wiesz Marma wygrawała 4 razy z Tarnowem i raz z Atlasem. Ale teraz nie będzie już Unii Tarnów więc Wybrzeże na kim ma robić punkty ? Tu jest extraliga nie ma już czegoś takiego jak atut własnego toru .
gruuubo się mylisz. Wystarczy spojrzeć na Falubaz i jego tor... najpierw wszystko w dupe było, a od meczu z Tarnowem kończącym runde zasadniczą zmieniono nawierzchnie i rozbilismy wszystkie druzyny jakie tylko przyekjchaly na W69 \o/\o/\o/
wogole, jest tu ktos kibicem zuzla i pisze jakoś często ?
jutro miałem jechać do Wrocławia wspierać Falubaz we Wrocławiu ale widzialem stan toru i na 100 % odwołają a po co 150 km na benzyne tracić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum