Ja tam można powiedziec że zawodowo żegluję. Jestem w pewnym gdańskim klubie żeglarskim. Żegluję na żaglówce typu optymist. Czyli tej najmniejszej. Startuje na regatach itp. Rok temu bylem na kolonii na Jezioraku i cały tydzień przebywałem na dużym jachcie. Wraz z kolegami musieliśmy się nim zajmowac(wykonywac różne czynnosci mycie pokladu,żeglowanie nim itp.) Ogólnie można powiedziec że jestem zawodowym żeglarzem. Muszę jednak kilka lat na patent poczekac
_________________ Polski lockerz.
Rejestruj się i wygrywaj naprawdę ciekawe nagrody!
A ja kiedyś żeglowałem, ale to dosłownie parę razy. W 2010r. W Kamieniu Pom.(tam gdzie był ostatnio ten pożar) odbywać się będą MŚ w żeglarstwie. Jak będę wiedział coś więcej to powiem. Ja tam jadę, choć to jeszcze rok.
W poprzednią sobotę brałem udział w regatach z okazji rozpoczęcia sezonu żeglarskiego w Gdańsku . Miałem nowy sprzęt(nie mogłem się do niego przyzwyczaic) i byłem chory więc bardzo słabo mi poszło. Zająłem 5/5 miejsc ale ważna jest dobra zabawa. Myślę że gdyby nie czynniki które wymieniłem powyżej było by lepiej ale cóż stało się jak stało. Medal i tak mam . Niedługo pewnie będą kolejne regaty. Czekam z niecierpliwością i tym razem powalczę o czołówkę.
_________________ Polski lockerz.
Rejestruj się i wygrywaj naprawdę ciekawe nagrody!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum