No dokładnie. A Haugli nieźle pojechał, 6:27.05. Co prawda mogło być troszkę lepiej, tak coś mniejwięcej 6:25.00, ale i tak jest dość dobrze. Myślę, że podium w zasięgu może być, zobaczymy jak pojadą faworyci.
Co do Kremera no to klasa sama w sobie i nie można temu zaprzeczyć, ale liczę jednak, że ktoś go pokona, tylko kto ..Holender rekordzista świata, w Calgary w 2007 bodajże pojechał coś poniżej 6:05.00. Co prawda na tym torze jeździ się wolniej, ale myślę, że poniżej 6:15.00 to śmignie spokojnie..ehh..Blokhuijsen już pierwszy, niedużo szybciej, ale zzybciej od Haugliego.
Biathlon, niemieckim zwycięstwem mi pachnie. Na razie Nazarova pierwsze strzelanie 5/5. Co do Polek to nie liczyłbym na nic więcej jak miejsca oddalone od podium co najmniej 20 pozycji
Edit: Szwedki zgodnie z planem 2:0 prowadzą ze Szwajcarkami jeśli chodzi o hokeja. W SL było 3 miejsce, cztery lata temu drugie, więc teraz czas na pierwsze.
Ostatnio zmieniony przez herdek Sob Lut 13, 2010 22:11, w całości zmieniany 1 raz
O właśnie, à propos transmisji - na oficjalnej stronie igrzysk w "broadcasters" nie ma wpisanej TVP, czyżby jakiś nielegalny przekaz Korzeniowski ufundował?
Co do Kremera no to klasa sama w sobie i nie można temu zaprzeczyć, ale liczę jednak, że ktoś go pokona, tylko kto ..Holender rekordzista świata, w Calgary w 2007 bodajże pojechał coś poniżej 6:05.00. Co prawda na tym torze jeździ się wolniej, ale myślę, że poniżej 6:15.00 to śmignie spokojnie..ehh..Blokhuijsen już pierwszy, niedużo szybciej, ale zzybciej od Haugliego.
Biathlon, niemieckim zwycięstwem mi pachnie. Na razie Nazarova pierwsze strzelanie 5/5. Co do Polek to nie liczyłbym na nic więcej jak miejsca oddalone od podium co najmniej 20 pozycji
Edit: Szwedki zgodnie z planem 2:0 prowadzą ze Szwajcarkami jeśli chodzi o hokeja. W SL było 3 miejsce, cztery lata temu drugie, więc teraz czas na pierwsze.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 22:20
Pycio napisał/a:
O właśnie, à propos transmisji - na oficjalnej stronie igrzysk w "broadcasters" nie ma wpisanej TVP, czyżby jakiś nielegalny przekaz Korzeniowski ufundował?
W Watch Live Olympic Coverage Online jest TVP, Eurosport i Eurovision.
No i brawo Weronika.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum