Małysz idealnie trafił z formą i dwa srebra są tego doskonałym potwierdzeniem. Ammann poza zasięgiem - Szwajcar to klasa sama w sobie, wczoraj dwa najdłuższe skoki w obu seriach chyba, jest po prostu wielki. Cieszy czwarty medal dla Polski - liczyłem na pięć i myślę, że jest na to ogromna szansa.
Ja mam nadzieję, że w konkursie drużynowym Polscy skoczkowie wskoczą na podium, życzę im tego i przede wszystkim życzę tego Adasiowi Małyszowi, bo takiego medalu w swojej pięknej karierze nie ma. Może są małe szanse, czyli jak zwykle. Ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia, tak więc wierzę.
gdyby nie małysz, by tego drugiego miejsca nie było
będzie może 4,5 miejsce, ale o medalu nie ma mowy
są przecież austriacy, norwedzy, niemcy..
ale 4 i 5 to też bardzo dobre miejsca
Mexan napisał/a:
ale muszę podkreślić, że norwedzy i finowie są ostatnio w kiepskiej formie, więc jest szansa na 3 miejsce
zdecyduj się zią...
[ Dodano: Pon Lut 22, 2010 4:49 pm ]
i jeszcze jedno na dokładkę ....
Mexan napisał/a:
nie róbmy sobie nadziei, myślę, że nie ma co mówić o medalu drużynowym
Za 4 lata to Małysz nie będzie już skakał, ponieważ zamierza niebawem zakończyć karierę, a bez Małysza to jak bez ręki, czyli szanse na medal marne, no bo co: Stoch, Hula, Miętus, Rutkowski? Nie brzmi to zbyt obiecująco, ale zobaczymy jak to będzie do tego czasu
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum