JA nie trenuje tego od dziecka. po pierwsze, a po drugie mam skakać z radości, że nakręcają się wszyscy na medal, a ona piąta przybiega? Ale niech sobie walczy, po na nastepnej olimpiadzie raczej zadnej roli nie odegra...
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 9:32 pm
Szymon napisał/a:
a po drugie mam skakać z radości, że nakręcają się wszyscy na medal
Nic Ci nie poradzę, że taki głupi naród.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
W 100% popieram posta Pycia, bo śmieszni dziennikarze wierzyli i nakręcali wszystkich, że Justyna pobiegnie po medal, a tak naprawdę na tym dystansie nigdy nie była jakaś najzajebistsza i piąty wynik uważam za bardzo dobry. Trener jest zadowolony, sama Justyna też, więc to dobrze rokuje przed kolejnymi występami, na odcinkach, na których Kowalczyk czuje się zdecydowanie lepiej.
Chyba niestety dziś zawiedli nasi serwismeni, bo Kowalczyk ewidentnie nie niosło, szczególnie w dowolnym. Tak czy inaczej medal jest - i za to wielkie brawa.
_________________ A jeśli ktoś spyta mnie, czym był dla mnie Widzew, z uśmiechem na ustach odpowiem: MOJĄ PIERWSZĄ WIELKĄ MIŁOŚCIĄ!
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 16 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1126 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 9:48 am
Na nic nie czekamy. Medal każdego koloru będzie ważny. Justyna już wiele osiągnęła na tych Igrzyskach i chwała jej za to.
A zauważyłem, że dziennikarze, w tym wybitnie sportowy dziennikarz - Maciej Kurzajewski (Pytanie na Śniadanie, Gwiazdy Tańczą na lodzie, Kocham Cię Polsko) , którego przed pierwszym biegiem Kowalczyk w Vancouver nie można było słuchać troszkę przestali bić pianę i uspokoili się. Widocznie go ktoś opieprzył.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum