No i po pierwszej olimpijskiej nocy. Piękny finał short-tracku, Lee Ho-suk (jakby nie patrzeć główny faworyt) pokazał, że jest wielkim skur..., ale w sumie to bardzo dobrze, bo medal dla mojego ulubionego Apolo i Celskiego (w 1/4 Polak). U kobiet, w eliminacjach 500 Wang udowodniła, że nie ma sobie równych i - jeśli tylko nie popełni jakiegoś głupiego błędu - złoto jest jej. W półfinałach sztafet bez niespodzianek. Jeśli chodzi o dyscypliny, niebudzące we mnie aż takiego zainteresowania ( ) - sensacja w saneczkarstwie, po dwóch ślizgach na czele dwaj Niemcy. Zoeggler dopiero trzeci, a Demchenko na razie bez medalu. W muldach na podium te, które - według bukmacherów - stanąć na nim miały - czyli bez niespodzianek.
Co na jutro? Przede wszystkim kombinacja i walka Manninena z Gottwaldem przy udziale kilku innych zawodników oraz biathlonowy sprint. Oprócz tego finaly muld mężczyzn, saneczkarskich jedynek i 3000 łyżwiarek szybkich. Short track ma przerwę do środy.
Ostatnio zmieniony przez H7 Nie Lut 14, 2010 10:06, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 13:35
Bienvenue,
short tracku nie widziałem od półfinałów mężczyzn (w zasadzie potem jak włączyłem to był ten ostatni zakręt), więc tylko wiem, że Koreańczycy wywinęli niezłego orła. Ale jak mówicie, że dobrze im tak (Boguś jak się cieszył) to dobrze. I szacun dla Łotysza, który wpierw startował na długim dystansie, a za chwilę w s-t.
A co do muld to chyba jednak niespodzianką był brązowy medal dla Bahrke, w eliminacjach nie pokazała nic ciekawego, po jej przejeździe kilka lepszych miało upadki (Bahrke je wielce przytulała po 2 minuty, na pewno jej było smutno jak Bogusiowi w short tracku). No i świetna Arisa Murata , dla której 8 miejsce było najlepszym w karierze.
Co do Słowaczek, to aż żal było to oglądać, sytuacja gdy w trakcie grania w przewadze tracą dwie bramki lekko komiczna.
No i trzymamy kciuki za Locha (wiadomo, tym razem nie mylę go z jego siostrą czy kuzynem ).
Widzę, że Ty naprawdę jakiś [tutaj wstawcie co chcecie, bo mam 3 osty] jesteś. Justyna pobiegła na piąte miejsce i wcale nie jest to słaby wynik, biorąc pod uwagę, iż jest jej to najmniej ulubiona trasa. Ty też jakbyś pewnie tam biegał i zajął 5 miejsce to byś chciał, żeby z Ciebie tacy [-||-] śmiali się i nie doceniali Twojego wysiłku.
Ostatnio zmieniony przez herdek Pon Lut 15, 2010 20:09, w całości zmieniany 1 raz
Szkoda mi z Tobą dyskutować, masz 17 lat a jesteś taki dziecinny, że aż głowa boli. Człowieku, osiągnij tyle co ona, a potem sobie siądź przed TV czy komputerem i krytykuj.
Ale kto tu mówił (oprócz masy nakręconych dziennikarzy) o medalu? Kowalczyk mówiła, że na 10 dowolnym jest słaba, Wierietielny (czy jak to się tam pisze) mówił dokładnie to samo. Porozmawiamy po klasyku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum