Ja zaznaczyłem piłka nożna, chociaż tylko niekiedy oglądam mecze piłkarskie (mam tylko N-kę ). Bardziej jednak wolę biathlon i duet komentatorów na Eurosporcie Tomasz Jaroński i Krzysztof Wyrzykowski. Szkoda, że oni nie komentują meczów piłkarskich
Ja stawiam na lekką ponieważ sam ją uprawiam od ponad 17 lat [już tylko amatorsko biegam maratony] i wciąż mnie fascynuje,na następnym miejscu jest piłka ręczna i nożna.
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 13:09
Moja ulubiona dyscyplina to koszykówka.Wybrałem ją ,ponieważ trenuje ją od kilku lat i gram w klubie;]
Ja zaznaczyłem hokej na lodzie, ponieważ uważam, iż jest to najbardziej emocnonująca dyscyplina sportowa, najbardziej dynamiczna. W tej dyscyplinie wp przeciwieństwie do piłki nożnej nie ma mowy o takich zdarzeniach, że słabeusz robi korzystny wynik z drużynęą z elity
np. w piłce nożnej.....Łotwa-Turcja 2:0, Łotwa-Szwecja 1:0, Kamerun-Argentyna 1:0, Litwa-Polska 1:0, Litwa-Włochy 1:1...itd
Każdy kibic hokeja wie, że drużny takie jak Kanada, Finlandia, Szwecja, Rosja, Rep. Czech, Słowacja i USA są w ścisłej czołówce od wielu lat, te drużyny nie pozwalają sobie przegrać ze słabeuszami, lecz ich ogrywają do 10:0
dla mnie to tylko zmniejsza wartość tego sportu...
ja oczywiście piłkę nożną
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Ja zaznaczyłem piłka nożna, chociaż tylko niekiedy oglądam mecze piłkarskie (mam tylko N-kę ). Bardziej jednak wolę biathlon i duet komentatorów na Eurosporcie Tomasz Jaroński i Krzysztof Wyrzykowski. Szkoda, że oni nie komentują meczów piłkarskich
Oni wymiatają! A biathlon to super sport. Oglądałeś dzisiejsze MŚ ? ''Myślisz że to potwór z pobliskiego jeziora w nocy przyszedl i namieszał?
Tak poprzestawiał te pachołki na trasie dlatego zawodniczki sie tak mylą.'' :DDD
Futbol zdecydowanie. Lubie go bardz ogladać i czasem jak są jakies mistrzostwa czy cos to czasem siatke tez lubie popatrzeć. Ale gram tylko w piłke nozna oczywiscie z kumplami amatorsko. Lubie robić różne triki i to własnie lubie w "nodze" ze piłką mogę sie bawić i robic z nią co chce. Rękami w koszu czy w siatce bym tego nie zrobił
Profil: Autografy piłkarzy
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 08:42
A mój ulubiony sport to koszykówka, o ! A piłkę nożną lubię sobie obejrzeć z paczką chipsów i coca colą obok mnie Czasami pogram w nogę z kolegami ale rzadko, rzadko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum