Ja też bardzo lubię siatkówkę... To jest sport Piłka nożna też jest niezła, ale nie wiem jeszcze która dyscyplinę bardziej lubię. Chwilowo wydaje mi się, ze siatkówka...
U mnie na pierwszym miejscu jest oczywiście piłka nożna. Poza tym lubię także skoki narciarskie, siatkówkę. Mam także bzika na punkcie snookera. Wiecznie bym go mogła oglądac. :cool:
Trudno u mnie określi co bardziej lubię. Żużel czy piłkę nożną? Za każdą z dyscyplin przemawiają osobne aspekty. Żużel- mieszkam w Bydgoszczy więc, mam "dostęp" to żużlu na najwyższym poziomie. Co dwa tygodnie liga u siebie nie raz wpadnę na jakiś wyjazd, no i jeszcze raz w roku Grand Prix, a wiadomo, że oglądanie czegoś na żywo zachęca bardziej, tak samo jak praktykowanie tego. Niestety w tym sporcie z praktykowaniem jest już trudniej i oczywiście nigdy nie jechałem motorem żużlowym. Siedziałem, dotykałem etc. owszem, lecz nie jechałem. Piłka nożna- wiadomo uprawiać ten sport trudno nie jest. Potrzeba tylko jakiegoś boiska, choć i bez tego da radę pograć, no ale najważniejsza jest gała i można się świetnie bawić. Jednak jak już mówiłem mieszkam w Bydgoszczy i mimo, że "Nawet w IV lidze, Zawiszy się nie wstydzę!" to co innego oglądać dobry futbol w tv, a co innego na żywo. Nie mam ani środków anie czasu jeździć do Poznania na I ligę czy chociaz do Płocka na II. Dlatego trudno jest mi się zdecydować co wolę. Wiem natomiast co jest za tymi dwoma sportami. W odpowiedniej kolejności: formuła1, lekkoatletyka, pływanie, skoki narciarskie, boks, tenis. A i zapomniałbym o siatkówce. Tak więc jak widać lubię sport!
Piłka nożna i siatkówka oraz hokej na trawie(również odmiana halowa). (w hokeja 5 lat gralem dlatego to lubie chociaz niestety w naszym kraju to sport niszowy).
Ulubiony to zdecydowanie koszykówka. Potem już ciężko wybrać, resztę sportów mam na równi i oglądam je tylko gdy są większe imprezy lub jak gra polska itp.
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 12:51
Moją ulubioną dyscypliną sportu jak u większości w was jest piłka nożna. Lubię również biathlon, narciarstwo alpejskie oraz piłkę ręczną, jednak to nie to samo co piłka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum