Oni tak słabo skaczą, bo zawsze się boją, że jak daleko skoczą, to trzeba będzie udzielić wywiadu TVP.
Miętusa i tak dorwali, podobno (po tym jak zobaczyłem, że w studiu jest Kurzajewski od razu się przełączyłem na ES) "oddał dobry skok, ale mu warunki przeszkodziły".
Belka, belka, belka, a z resztą na treningach to sobie po 180 moga latac. Prorokuje nie zakwalifikowanie się w drużynówce do drugiej serii..
Widzę, że jednak chyba nie potrafisz się określić. Najpierw, że skakali słabo i belka, teraz belka i, że na treningach mogą po 180 m latać. Moje słowa jednak o tym, że po treningach spodziewałem się więcej są chyba w pełni uargumentowane
Wczoraj w zawodach Letniego Grand Prix w Wiśle brylowali Polacy. Wygrał nie kto inny jak Adam Małysz, jednak drugi Kamil Stoch przegrał pierwsze miejsce zaledwie o 0,6 punkta.
Dziś przed nami drugi konkurs miejmy nadzieję,że zarówno dziś Polacy spiszą się równie dobrze jak wczoraj.
Ci co dobrze skaczą w lato, później zazwyczaj brylują w zimę. Kruczek jako młody trener wie co zrobić z juniorami, a Lepistoe spokojnie trenuje sobie Małysza. Czyli wszystko wskazuje na to, że rośnie nam drużyna.. no może jeszcze nie mistrzów ale na pewno solidna. Skoro już wcześniej mieliśmy drużynowo dwa czwarte miejsca na mistrzowskich imprezach to śmiem twierdzić, że w Oslo na przełomie lutego i marca zdobędą medal mistrzostw świata.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
W sobotę zaczyna się nowy sezon Skoków Narciarskich.Pierwsze zawody w Kuusamo.Jak myślicie : Czy wszyscy Polacy startujący zakwalifkują się do głównego konkursu?Jak oceniacie formę Małysza?Czy on w ogóle wystartuje?
Moim zdaniem Adam jest na tyle silny i wydaje mi się,że ma wielką szansę by zdobyć wysokie miejsce w Finlandii.Adamowi w Finlandi dobrze idzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum