Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 21:30 Piłka Ręczna
Interesujecie się tym sportem? Moim ulubionym klubem jest Traveland Społem Olsztyn, mam trzech najlepszych piłkarzy-Marcin Malewski, Marek Boneczko i Pascal Hens.
Ostatnio zmieniony przez Marcinos Nie Gru 21, 2008 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Szczerze mówiąc to nie pociąga mnie ten sport tak bardzo, aczkolwiek jednak oglądam ME lub MŚ z udziałem naszych. Ostatnio też nawet oglądałem mecz ligowy, gdzie faworyzowane Zagłębie Lubin (kobiety) przegrały z jakimś klubem w pomarańczowych kostiumach. Piłkarki z Dolnego Śląska, grały w czarnych kompletach. Wynik to chyba 28-24 dla rywalek Zagłębia.
W ręczą pograć lubie, gram chyba nieźle, bo na zawody szkolne pojade. Sport dość fajny, ale do uprawiania, nie do gry.
Oglądasz czasami piłkę ręczną i za najlepszą reprezentację uważasz Francję. Dlaczego? Znasz tam jakichkolwiek graczy? Wiesz jakim graja systemem? Wiesz kto ma kontuzje itd? Zapewne nie..
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 12:37
A co to ma wspólnego z tematem? Ja też lubię pooglądać rugby, mam swoją ulubioną reprezentacje, a też nie wiem kto, gdzie, kiedy gra i z kim. Lubię pooglądać football amerykański, a znam tam z 5 zawodników. Jak leci hokej na trawie to też pooglądam, a nie znam nikogo. Tak samo w piłce ręcznej moją ulubioną reprezentacją może być żeńska reprezentacja Korei Południowej, choć nie znam tam ani jednej zawodniczki (za to pamiętam świetny mecz finałowy IO z Dunkami i dzięki temu mogę powiedzieć, że ją lubię).
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ja mam troche odmienne zdanie jednak. Jeżeli lubię jakiś zespół to powinienem znać podstawowe informacje o nim. To tak jakbyś lubił np: Real Madryt za świetny mecz przeciwko Numancii, który wygrali 5:0. Strzelców bramek i składu nie znasz.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 12:49
Tylko, ze Francja w handball to chyba nie jest nawet dla pobieżnego obserwatora nieznana drużyna, takiego Narcissea, Karabitaica czy Abatiego chyba kojarzy.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Profil: autografy piłkarzy
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 13:37
Piłka ręczna to mój ulubiony sport. Moją ulubioną drużyną jest Vive Kielce. Chodzę na każdy mecz tej drużyny. Według mnie w tym roku Vive zdobędzie mistrza ekstraklasy.
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 00:04
Wczoraj rozpoczęły się Mistrzostwa Świata w Chorwacji, w pierwszym meczu Chorwacja wygrała z Koreą, szkoda chciałem żeby wygrała Korea, była tak blisko w końcówce, a dzisiaj Polska wygłała z Algierią ale bardziej podobał mi się mecz Niemiec z Rosją 26:26. Mam nadzieję że Polacy zdobędą jakiś medal:)
nie wiem czy to normalne w pilce recznej bo sie raczej nie interesuje (jedynie wieszke imprezy z udzialem Polakow) ale podobala mi sie bramka Szmala w meczy z Dania
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 08:55
No ta bramka była palce lizać. Nie spotyka się takich rzutów często, jedynie w ostatnich sekundach, a tutaj Szmal zaskoczył wszystkich, gdyż do końca było chyba 20 sek(nuie pamiętam dobrze, poprawcie mnie). Mecz bardzo ładny, dużo goli, jednak Polska jak zwykle zrobiła nerwówke w końcówce i był moment, że Polska prowadziła jedną bramką i Dania miała piłkę. Nie wykorzystali tego, a potem poszły trzy szybkie dla Polaków. Bardzo dobry mecz Szmala, w pierwszej połowie mógłbym jeszcze wyróżnić Tuczyńskiego i Kuchczyńskiego oraz za cały mecz Bartosz Jurecki. W słabej formie jest Bielecki, a szkoda, gdyż on zawsze niósł reprezentację swoimi akcjami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum