Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 19:28
A mógłby ktoś tą rozmowę bardziej przybliżyć, bo coś zamuliłem na czas tego wywiadu. Tam chyba coś Bielecki powiedział, że dziennikarze szukają dziury w całym czyt coś
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 20:58
Bardzo długo nikt w tym temacie się nie wypowiadał,więc trzeba odświeżyć temat
Już za tydzień rozpoczyna się Polska Ekstraklasa Piłki Ręcznej. Jak myślicie,kto zdobędzie tytuł Mistrza Polski? Ja stawiam na Wisłę Płock, (jest to też mój ulubiony klub obok Travelandu ) Drugie miejsce zajmie Vive,a trzecie TRAVELAND Myślę,że sporą niespodziankę może zrobić beniaminek,Nielba Wągrowiec,do której przyszli tacy piłkarze jak Jakub Płócienniczak (wcześniej Piotrkowianin Piotrków Tryb. ),Bartosz Świerad (wcześniej Wisła Płock) Alosza Szyczkow (też Wisła wcześniej)
A jak Wy myślicie?
Pozdrawiam i zaprawszam do wypowiadania się w temacie.
Tylko Wisła Transfery zrobiliśmy ciekawe, może być naprawdę dobrze, trener ma odpowiednie kompetencje aby prowadzić ten zespół Chciałbym aby Vive było 3, a Traveland 2
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name"
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 19:41
Jakie macie odczucia na temat meczu? Kto dla was dobrze grał? Jakieś fajne akcje?
Jak dla mnie to wielka szkoda, że przegraliśmy ... W dodatku wygrywaliśmy 4 bramkami .. Jakim cudem z 14:10 dla nas robi się 18:14 dla Węgrów??!!Ale brawo, że chociaż starali sie walczyć, ale to nie wystarczyło. Turniej jak najbardziej nie udany....
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Pią Sty 28, 2011 19:48, w całości zmieniany 2 razy
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 18:45
kaka napisał/a:
Pogoń Szczecin awansowala do ekstraklasy [sekcja kobiet] mam pytanie- po ile mniej wiecej są bilety?
a druzyna męska bedzie walczyla w barazach
Fajnie Jednak wolałbym,żeby drużyna męska (gra tam kilku znajomych) od razu awansowała,a kobiety grały w barażach :p Co do biletów to u mnie (Warmia Olsztyn-ekstraklasa mężczyzn) bilety są chyba po 5 i 10zł (mnie ceny biletów nie interesują,ponieważ nie muszę ich kupować,ale to,,,)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum