Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 07:42
Jóźwiak przy 10:10 straciła głupio 3 punkty z rzędu, a potem już można było tylko narzekać na bułgarskiego sędziego (w sensie, że ona narzekała, bo ja się tam nie znam).
Bardzo dobry występ Blanika w eliminacjach. W swojej grupie o ok. pół punktu wyprzedził następnego zawodnika.
Trwa wyścig kolarski i mecz Polska - Kuba w siatkówkę kobiet. Oczywiście ja wybieram duet Jaroński - Wyrzykowski na Eurosporcie
"Rafał Szukiel trzeci w pierwszym wyścigu klasy Finn. Świetny finisz Polaka!"
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ja oglądałem siatkówkę. Polki przegrały 1:3 z Kubankami. Generalnie poza pierwszym setem, gdzie grały całkiem nieźle, szczególnie w przyjęciu, mecz w wykonaniu naszych słaby, Kubanki zasłużenie wygrały. Następne spotkanie z Chinkami, bardzo dobry zespół i w dodatku gospodynie, więc będzie ciężko.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Własnie płynęła Otylia i na 100 metrów w swoim wyścigu zajęła 3 miejsce, a ogólnie uzyskała 17 czas i niestety nie awansowała do półfinału. Szkoda, bo popłynęła najlepiej w tym roku..;/
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 05:26
Nie spać, zwiedzać! Po 40h bez snu coś mi te 5 godzin drzemki dały
Dzisiejszy dzień zaczął się od finałów pływackich (dzięki NBC, że są o 4 rano). Już po wczorajszych eliminacjach widać było, że wyniki będą bardzo dobre i tak się stało. Phelps poprawił rekord świata na 400m zmiennym o ok. 1,5s! Na tym samym dystansie także rekord świata dla dwudziestoletniej Australijki Rice.
W finale pistoletu pneumatycznego dobrze zaprezentowała się Mirosława Sagun-Lewandowska. Zawodniczka, która nie miała jechać na IO zajęła 5 miejsce. Kolejne złoto dla Chin, 3 miejsce dla Gruzji!
Słabo spisały się polskie łuczniczki. W połowie spotkania z Francja o półfinał Polki prowadziły 9 punktami, by na koniec przegrać 218:211. W półfinale czekała najprawdopodobniej Korea Płd. (czyli i tak byłoby gorzej, niż Wisła - Barca).
[ Dodano: Nie Sie 10, 2008 7:46 am ]
Polski sport to jednak często niezły kabaret.
W 1 wyścigu 49erów Polacy zajęli 19, czyli ostatnie miejsce. Zawrotniak z Chińczykiem w szpadzie prowadzi 11:4, po czym robi się (a raczej Pan Radosław robi, walcząc chyba bez głowy) 12:11. Udało mu się wygrać i miejmy nadzieję, że teraz będzie lepiej, choć przeciwnik w ćwierćfinale będzie dużo cięższy.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ostatnio zmieniony przez gollaz Nie Sie 10, 2008 05:27, w całości zmieniany 1 raz
Łuczniczki bardzo słabo, szkoda, bo na medal szansa jednak była, nawet brązowy. Dobry występ Sagun, pozytywne zaskoczenie. Teraz wypada trzymać kciuki za Zawrotniaka, który z tym Węgrem według mnie nie jest bez szans, a także za Paulinę Brzeźną, którą co najmniej na miejsce w dziesiątce stać.
Dzisiaj bardzo ciekawie zapowiada się spotkanie USA z Chinami w koszykówkę. Mam nadzieję że Amerykanie pokażą jak powinno się grać w kosza przeciwnikom. Myślę że powinni sobie poradzić mimo ostatnich niepowodzeń na IO.
Nom, a za pół godziny zmagania na IO rozpoczynają nasi reprezentanci w piłce ręcznej, z Chinami drużyną kompletnie nie znaną naszym zawodnikom. Mam nadzieję, że mimo to spokojnie wygramy ten pojedynek.
_________________ WISŁA KRAKÓW !
Ostatnio zmieniony przez luki Nie Sie 10, 2008 11:40, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum