W czwartek Prokom zagra swój 11 mecz w tegorocznej Eurolidze. Do Gdańska przyjeżdża drużyna Marcina Gorata - RheinEnergie Koeln. Poprzedni mecz tych dwóch drużyn zakończył się porażką Sopocian, głównie dzięki świetnej postawie Polaka z Kolonii. Mecz ten bedzie arcyważny dla Prokomu. Aby awansować do TOP16 Euroligi, Trefl musi zwyciężyć jeszcze 2 razy w 3 meczach. Zagramy u siebie z Koeln i Climamio Bolonia (2 ostatnie drużyny ligi) oraz z TAU (ostatnie 2 lata - 2 występy w Final4) na wyjeździe. Awans jest realny, szczególnie dobrze ułożył się terminarz A więc liczę na 2 w historii klubu awans do TOP16
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
jestem w reprezentacji szkoly po mimo niskiego wzrostu, a koszem interesuje sie od bardzo niedawna, lecz i tak juz teraz uwazam ze jest to bardzo ciekawy sport
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 18:06
Ten sport mnie nie interesuje. W kosza nie gram prawie wogóle (tyle co na wuefie). Najbardziej lubię piłkę nożną.
Ja mam 185 cm wzrostu, a gram w kosza jak łamaga:D Zresztą w kosza w szkole nie moge grać bo boisko do noighi powiekszyli dzięki czemu zdementowali kosze.
Bardzo lubię kosza nawet nie wiem czy nie bardziej niż piłkę.Gram tak sobie, ale bardzo lubię.Byłem na 2 meczach Znicza Jarosław, które wygrali(prokom i śląsk) .
Ten mecz z Prokomem to wielka patologia Jak mozna było przegrać z taką drużyną Teraz przed nami play-offy, Prokom zagra (po raz trzeci w tej fazie z tym zespołem) z Polpharmą. Powinno być pewne 3:0. W półfinale raczej z Anwilem, więc bedzie już bardzo ciekawie
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
ja tesz bardziej kosz niz noga ale bardziej plkk a tak sobie pograz tez lubie a co do wyjazdow na mecze to w tym sezonie wszystkie maczy odry brzeg zaliczylem
Mnie jakoś nigdy nie pociągał ten sport... Może, dlatego że mam taką posturę?(jestem dość chudy i niski ) i wszyscy mnie mogą pchać i nie mogę się obronić... Ja wolę siatkówkę (chcę zapisać sie do klubu) i piłka nożna...
Ja tam czasem sobie pogram w kosza,ale bardzo rzadko Zdecydowanie bardziej wole pilke Jakos mnie to nie pociąga choć kiedys nawet sie interesowalem tymi wynikami NBA itd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum