Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Koszykówka
Autor Wiadomość
Kruzi 

Profil: autografy
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 12:01 am   

No to jesteśmy po 3 kolejkach DBE. Narazie bardzo dobrze prezentuje się Atlas. Komplet zwycięstw. Dobrze także spisuje się beniaminek z Wałbrzycha. Zwycięstwo u siebie ze Zgorzelcem i na wyjezdzie z Anwilem to robi wrażenie. Rozczarowuje Śląsk. Jak zwykle nadzieja na dobre miejsce, ale początek sezonu słaby. Porażki na własnym parkiecie z Polpakiem i Koszalinem nie napawają optymizmem. I wiadomo Prokom mistrz.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 10:50 am   

Cytat:

I wiadomo Prokom mistrz

;]

Mecz z CSKA mnie trochę rozczarował. Pierwszą kwartę grali na luzie i jakoś ta wygrana 7 chyba punktami na 2 min przed końcem kwarty przyszła im bez trudu. Potem Kijek wpuścił rezerwy (żeby meczu przez przypadek nie wygrać ;] ) i dostali baty ;] Mam nadzieję, ze w przyszłych meczach EL będzie lepiej. Co do polskiej ligi, Prokom jest faworytem i będzie się rozkręcał z kazdym następnym meczem. Wysoka wygrana nad Śląskiem to potwierdza.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 4:52 pm   

W Eurolidze kolejna porażka Prokomu ;] Znowu zaczęli świetnie - po pierwszej kwarcie prowadzili 15 punktami. Jednak nawet to można roztrwonić ;] Skończyło się na 82:71. Widać, ze pomimo sporego budżetu, Prokom ma słabszą ławkę rezerwowych. O ile w DBL pewnie każdy marzy o takiej pierwszej piątce, jaka w Sopocie zasiada na ławce, o tyle na Euroligę jest to za mało. Druga piątka nie jest (jak na razie) w stanie walczyć z w Eurolidze, przez co ciężko całej drużynie wygrywać. Czekamy na pierwsze zwycięstwo.

nba 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 2007-11
Ostrzeżeń:
 1/4/4
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 4:16 pm   

Ja gram w klubie :)

pozycja-center/ i to jaki 8) /

Kruzi 

Wysłany: Pon Lis 26, 2007 3:35 pm   

Jesteśmy już po 8 kolejkach(dla większości 7). Prokom miał być historyczny awans do czołowej 8 euroligi, a tu dupa. Jedna wygrana. Ostatnio przegrana coś 45 punktami w Pireusie. W lidze też nie za wesoło. Porażka w Polpaku. Niepewna wygrana w Polpharmą. Ponadto zwolnienie z drużyn Besta i Wolkowyskiego. Zaskoczeniem jest także ostatnia pozycja Czarnych. Wąska kadro robi swoje :lol: . Śląsk zaczyna powoli wychodzić na prostą po zwolnieniu Urlepa. Pozytywnie zaskakuje mnie Polonia, Atlas i Polpak. Turów i Anwil zgodnie z planem. Mają po jednej porażce z Górnikiem. Pozycja Prokomu jest delikatnie zagrożona. Jednak nadal sądzę że w Play-Off zrobią swoje i ponownie mistrzowstwo zostanie w Sopocie.

takijeden

Wysłany: Sro Sty 30, 2008 6:44 pm   

Dzisiaj kolejny mecz w 3mieście. Szkoda że z takim składem sezon został aż tak zawalony. Ostatni mecz, zwycięstwo na pożegnanie ? Trzeba mieć nadzieję że tak.

Jeśli chodzi o ligę to tego mistrzostwa dla Sopocian nie byłbym taki pewny. Jest jeszcze Turów i Włocławek, Śląsk wrócił do formy. Szkoda że Atlas tak słabo gra na wyjazdach bo mogli być nawet przed Śląskiem w tej chwili gdyby nie aż 6 przegranych na 8 meczy poza "domem".

edi143

Wysłany: Sob Lut 09, 2008 10:43 pm   Kosz Polska

Gospodarze to zdecydowany pewniak tego meczu(75%).6 zw i 1 remis w domu.Czarni na wyjezdzie tylko 2 zw i 6 porazek.Mozna sie tylko zastanowic czy napewno bedzie przekroczona liczba 157 ptk?????

Sting 

Kolekcjoner od: 2009-01
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 9:19 pm   

zaczela sie sprzedaz biletow na Eurobasket :) ja juz swoj kupilem na 2 mecze UK - Slovenia i Serbia - Spain :)
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!

pulpet 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008

Ostrzeżeń:
 3/4/4
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 9:56 pm   

ja mam kupi właśnie jeden bilet na Hiszpania -Litwa
Ostatnio zmieniony przez pulpet Pią Kwi 17, 2009 9:56 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Pycio 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 10:57 pm   

2D - 3C, 3D - 2C, 1D - 1C, czyli prawdopodobnie Polska - Serbia, Turcja - Słowenia i Litwa - Hiszpania. ;) Jeśli w czerwcu jeszcze będą bilety (co wątpliwe) to zastanawiam się jeszcze nad 2C - 2D, 3D - 1C i 1D - 3C. ;)

Wojciu10 

Profil: Autografy sportowców
Kolekcjoner od: 2008-10
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 9:03 am   

Też mam zamiar się wybrać na te mecze. ;) Początkowo chciałem przez wszystkie 3 dni, ale możliwości finansowe na to nie pozwalały. ;]

Sting 

Kolekcjoner od: 2009-01
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 2:25 pm   

zamienilem bilet zeby jechac na Polske i na Hiszpanie jednoczesnie :) dlatego nie tak jak wczesniej wybieram sie do Warszawy tylko do Łodzi

D2-C2 , D3-C1 , D1-C3 12.09.09 - 2 bilety po 120zl :)
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 6:00 pm   

http://www.youtube.com/wa...fI&feature=fvst

Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.

Silesius, non Polonus, non Germanus

tadzioo777 

Ostrzeżeń:
 1/4/4
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 8:44 pm   

Nie wiecie może kiedy będzie mecz gwiazd ligi NBA ???

Pycio 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 8:47 pm   

w niedzielę :roll:

Odpowiedz do tematu