Wysłany: Sro Lut 18, 2009 22:34 Kamila Skolimowska nie żyje..
"Mistrzyni olimpijska z Sydney w rzucie młotem, Kamila Skolimowska nie żyje. Taka informacja dotarła wieczorem ze zgrupowania w Portugalii, gdzie przebywają nasi lekkoatleci.
Lekkoatletka zasłabła podczas treningu. Wcześniej skarżyła się na złe samopoczucie. Mimo reanimacji i transportu do szpitala nie udało się jej uratować.
Kamila Skolimowska urodziła się w 1982 roku w Warszawie. Była córką znanego ciężarowca Roberta Skolimowskiego, olimpijczyka z Moskwy z 1980 roku. Jej największy sukces to olimpijskie złoto w 2000 roku. Była medalistką mistrzostw Europy seniorów i mistrzynią świata i europy juniorów.
Szkoda,kiedyś trafiłem na jej stronę i tam było napisane że mozna zdobyć autograf po liście i miałem wyslac ale nie wyslalem....a byla by swietna pamiatka
Ty sie przejmujesz tym, ze nie masz jej autografu, gdy ona nie zyje?
Szkoda,kiedyś trafiłem na jej stronę i tam było napisane że mozna zdobyć autograf po liście i miałem wyslac ale nie wyslalem....a byla by swietna pamiatka
Ty sie przejmujesz tym, ze nie masz jej autografu, gdy ona nie zyje?
Tak,a co?????????
I ja nie stoję po niczyjej stronie. Następne posty typu "opamiętaj się gościu" albo "ale by była super pamiątka" będą karane jako nabijanie.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum