Dzisiejsze kwalifikacje nieudane, głównie dzięki świetnemu pojazdowi. Piszecie, że Kubica nie ma umiejętności? Ciekawe kto w poprzednim sezonie, jadąc dużo słabszym bolidem potrafił wygrać nawet wyścig i kilkakrotnie stanąć na podium? Ja, Ty? Nie, Robert Kubica.
Proszę Was, nie piszcie, że Kubica jest słaby, tylko popatrzcie na trochę inne aspekty, które to mają główny wpływ na niepowodzenia naszego rodaka. Nie to żebym bronił Kubicę, ale najeżdzacie na niego, a rok temu chwaliliście go pod niebiosa.
nie mial w poprzednim sezonie slabszego bolidu, mial jeden z lepszych w calej stawce i poprostu auto samo mu wygrywalo wyscigi. Ja nigdy nie bylem fanem talentu Kubicy, bo w F1 nie trzeba byc dobrym kierowcą zeby osiagac dobre rezultaty, Wystarczy dobry bolid
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
nie mial w poprzednim sezonie slabszego bolidu, mial jeden z lepszych w calej stawce i poprostu auto samo mu wygrywalo wyscigi. Ja nigdy nie bylem fanem talentu Kubicy, bo w F1 nie trzeba byc dobrym kierowcą zeby osiagac dobre rezultaty, Wystarczy dobry bolid
Racja, ostatnio coraz bardziej potwierdza się to,że samochód robi 90% a kierowca w tym całym zaledwie 10%. Wystarczy popatrzeć na obecna tabelę i kto jest na przodzie kierowcy,którzy w poprzednich sezonach byli z ledwością przeciętni. Niby szkoda,że tak się dzieje,ale cóż wkońcu to sprot zmotoryzowany
Zobaczymy jak bedzie wyglądać to w dalszych wyśligach, jestem pewnien,że wkrótce takie zespoły jak Ferrari czy np.BMW ponownie będą się liczyć w walce o główne trofe Bo jak narazie to cieniuutko
Jeszcze wczoraj nie zajął dobrego miejsca w GP. Miejmy nadzieję że przejdzie gdzie indziej...
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
No i okazuje się, że nie będzie jednak rozłamu, o który było tyle szumu w ostatnim czasie. FOTA dogadała się z FIA i zapowiada się, że jednak będzie tylko jedna Formuła 1, a nie dwie oddzielne serie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum