Mart miałeś rację, 3 błędy wystarczyły na zajęcie pierwszego miejsca. Moim zdaniem poziom wyścigu stał na wysokim poziomie. Jak Tomek popełnił te dwa błędy na strzelnicy zacząłem się trochę obawiać o dobrą pozycję. Bjoerndalen cieszył się z drugiej lokaty, bo też dobre miejsce A tak by the way, startował z czwartej pozycji, ale na początku słabiutko strzelał i trochę spadł w klasyfikacji. Później trochę nadrobił i mało brakowało by zwyciężył(ale nasz dzielny Tomek się nie dał ), więc jego radość moim zdaniem jest uzasadniona.
Miałem przeczucie, że Tomek nie wygra, ale uplasuje się na podium. Miałem nawet tak obstawić ale uznałem, że tak to nie wejdzie. Nie pomyliłem się. Tomek uplasował się na dobrej, trzeciej pozycji, za Emilem H. Svendsenem i Ole E. Bjoerndalenem. Kurde...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum