Wysłany: Czw Sie 23, 2007 13:27 Re: Arkadiusz Gołaś - akcja kibiców!!!
Wysłane, oczywiście, że wesprę tą akcję,bo jestem kibicem siatkówki, Śp.Arek Gołaś był znakomitym siatkarzem i uważam, że należy pokazywać materiały,aby kibice siatkówki nigdy o nim nie zapomnieli, ja widziałem ŚP. Arka osobiście na meczu siatkówki, był on bardzo miłym człowiekiem,
Tylko pytanie, czy naprawdę żadna stacja telewizyjna nie mia zamiaru wyświetlić żadnego programu o Głasiu?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Popieram tą akcję i oczywiście już wysłałem maile. Pamiętam Śp. Arka Gołasia bardzo dobrze zwłaszcza z gry w kadrze. Moim zdaniem był to jeden z najbardziej utalentowanych środkowych świata. Miał On przed sobą wielką karierę międzynarodową, już w wieku 24 lat działacze z Włoch docenili jego talent. Ogromnie żałuję, że nadal nie możemy oglądać Śp. Arka na siatkarskich parkietach
Ta akcja ma uświadomić telewizji jak nie wiele robi aby uczcić pamięć Śp. Arkadiusza Gołasia a przecież był on jednym z najzdolniejszych a jeśli nie najzdolniejszym Polskim siatkarzem. W zeszłym roku telewizja Polska przygotowała tylko krótki spot na temat Śp. Arkadiusza Gołasia a przecież ten siatkarzy był więcej warty niż śmieszne 5 minut jakie poświęcili mu w zeszłym roku. Zachęcam jeszcze raz do udziału w akcji. Pomyśl że jeśli akcja się powiedzie to będziesz miał swój wkład w przypomnieniu o tym tragicznie zmarłym siatkarzu!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum