Yoann Gourcuff (Francja, Bordeaux) najlepiej gdyby on wygrał zrobił takie postępy od odejścia z Milanu ,Jest Gwiazdą Bordeux i Francji może będzie taka niespodzianka chciałbym
Skoro jest tam Ryan Giggs, to równie dobrze mógłby być na jego miejscu Raul. Dziwi mnie jedynie czemu na tej liscie znajdują się tacy piłkarze jak: Dzeko, Iniesta czy Yaya Toure.
Zaskakuje również brak Grafite - wspaniale się prezentował w ostatnim sezonie.
I podpisuje się pod twierdzeniem pulpeta. Również uważam, że Gourcuff to jeden z głównych pretendentów do Złotej Piłki.
Dziwi mnie jedynie czemu na tej liscie znajdują się tacy piłkarze jak: Dzeko
Denx napisał/a:
Zaskakuje również brak Grafite
Jedno twoje zadanie wyklucza drugie.
Edin jest jak na razie o wiele lepszy i młodszy od Grafite. Wiec ja tutaj nic dziwnego nie widzę
DeCoo napisał/a:
Według mnie brakuje Pique. Ostatnio najlepszy obrońca w Europie.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 08:00
Przecież to jest oczywiste, że wygra Messi, ciekawe jakie są kursy na zwycięstwo Argentyńczyka. Jeśli powyżej 1,5 to stawiam 100 zł. Przecież to jest tak oczywiste, jak oczywiste były porażki Polski z Czechami i Słowacją. Leo musi zdobyć tą nagrodę, po prostu nie ma innej opcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum